Şeyma Subaşı eşinin sözünü dinlemedi! O karesiyle düşman çatlattı: Aman Meedo görmesin

Şeyma Subaşı eşinin sözünü dinlemedi! O karesiyle düşman çatlattı: Aman Meedo görmesin

Şeyma Subaşı paylaşımlarıyla sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Mayıs ayı ile birlikte dünyaevine giren Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile nikah kıymıştı. Şeyma Subaşı tarafından nikah sonrası gelen bikinili pozlardan rahatsız olan kocasına rağmen yeniden sütyenli ve minik taytıyla poz vermeye devam ediyor. İşte tüm detaylar...

ŞEYMA SUBAŞI'NDAN CESUR POZLAR

Sosyal medya ve magazin dünyasının sık sık konuştuğu isimlerden birisi olan Şeyma Subaşı paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı ile evliliğini bitiren Şeyma Subaşı, 4 Mayıs tarihinde 3 yıldır birlikte olduğu sevgilisiyle nikah masasına oturdu. Mayıs ayı ile birlikte evlendiği eşi Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile dünyaevine girdi.

Evlenmesinin ardından balayı yapan ikili sosyal medya paylaşımlarına devam ediyor. Takipçilerin dikkatini çeken paylaşımlarda bulunan Şeyma Subaşı, cesur pozları ve kusursuz fiziği ile dikkat çekiyor.

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabı üzerinden bikinili ve cesur kıyafetlerle verdiği pozlar gündemde yer alıyor. Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi'nin bu durumdan rahatsız olduğu daha önceden belirtilmişti.

seyma-subasi-nin-bikinili-pozu.jpg

ŞEYMA SUBAŞI'NDAN BİKİNİ TANITIMI

Instagram hesabı üzerinden paylaştığı video ile dikkatleri üzerine çeken Şeyma Subaşı, takipçilerinden beğeniyi aldı. Videosunda bikini reklamı yapan güzel fenomen Şeyma Subaşı, kıyafetini çıkarmadı.

Bikini göstermeden kumaşını yorumlayan Şeyma Subaşı, "Bebek arkadaşımın yaptığı bikiniyi giyiyorum. Bikini videosu ve fotoğrafı koymamdan Meedo biraz rahatsız oluyor. O yüzden de göstermiyorum" açıklamasında bulundu.

640xauto-1-001.webp

TAKİPÇİLERİNDEN SORU GELDİ

Paylaşımın üzerine kısa bir süre sonra Şeyma Subaşı yeniden kameraların karşısına geçti. Şeyma Subaşı, kısa bir tayt ile sporcu sütyeni ile kamera karşısında poz verdi. Fiziğini sergileyen Şeyma Subaşı'nın takipçilerinden dikkat çeken yorumlar yapıldı

.Mini tayt ve sporcu sütyeni ile kamera karşısına geçen Şeyma Subaşı'ya takipçileri tarafından, "Bikiniye kısıyor da buna kısmıyor mu?" soruları iletildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN