Şeyma Subaşı, Japonya'da depreme yakalandı: İki dakika önce haber verdiler

Şeyma Subaşı, Japonya'da depreme yakalandı: İki dakika önce haber verdiler

3 yıllık sevgilisi Mısırlı iş insanı Meedo ile evlenen ve Japonya'ya giden Şeyma Subaşı, 6.1 büyüklüğündeki depreme yakalandı. Subaşı o anları sosyal medya hesabından yayınlayarak “İki dakika önce haber verdiler” dedi.

Şeyma Subaşı, geçtiğimiz ay 3 yıllık sevgilisi Mısırlı iş insanı Meedo ile nikâh masasına oturdu. Günlerce süren düğünle evlenen Subaşı ile Meedo şimdilerde Japonya'da tatil yapıyor. Tatilin tadını çıkaran çift, dün depreme yakalandı.

Japonya'da meydana gelen 6,1 şiddeti depreme kaldıkları otelde yakalanan Şeyma Subaşı, o anları da Instagram hesabından yayınladı.

‘2 DAKİKA ÖNCESİNDEN HABER VERDİLER’

Deprem sonrası konuşan Subaşı, "6,1 büyüklüğünde deprem oldu. 2 dakika öncesinden haber verdiler. Kaldığımız otel başka bir boyut zaten. Sallantıyı baya hissettik ve durdu. Burada olağan bir şey. Bu nasıl bir ülke ya? Neyse... Bir sürü şey söylenir de söylemeyeceğim" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN