Şeyma Subaşı yine herkesi şaşırttı! 5 Mayıs’ta belli olacak

Şeyma Subaşı yine herkesi şaşırttı! 5 Mayıs’ta belli olacak

Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evlilik hazırlığına hız kesmeden devam eden Şeyma Subaşı’nın davet listesi belli oldu. 5 Mayıs'ta Marakeş'te yapılacak olan düğün detayları açıklanmaya devam ediyor. Düğüne sayılı kişinin geleceğini belirten Subaşı’nın listesi açıklandı. İşte Şeyma Subaşı'nın düğününe davetli o isimler…

İlişkileri ile sık sık gündemde yer alan Şeyma Subaşı 5 Mayıs'ta düzenlenecek düğün töreni için hazırlıklarına devam ediyor. Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi Ile Marakeş'te yapacakları düğün magazin gündemindeki yerini koruyor. Düğüne sayılı kişinin davetli olduğu belirtilirken kimlerin katılacağı da merak konusu oldu. İşte Şeyma Subaşı'nın düğününe davetli o isimler…


DÜĞÜN DETAYLARI BELLİ OLDU

5 Mayıs'ta düzenlenecek olan düğün için 2 Mayıs'ta Marakeş'e gidecek olan Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi'nin düğün heyecanı devam ediyor. Sık sık magazin gündeminde yer alan Subaşı, bu kez de düğün davetlileri ile gündeme geldi.

seyma-subasi-meedo.jpg

Günaydın yazarı Bülent Cankurt tarafından paylaşılan haber doğrultusunda düğünün 5 Mayıs saat 17.00'de başlayacağı belirtildi. Kokteylee Şeyma Subaşı'nın gelinlikle katılacağı aktarılırken 01.00'a kadar partinin devam edeceği duyuruldu.

seyma-sevgili.jpg

Düğüne ertesi gün akşam yemeği ile devam edeceğim ifade edilirken Şeyma Subaşı'nın yemek de ikinci gelinliğini giyeceği belirtildi. 23.30'da başlayacak olan after partinin ise ne zaman sona ereceği bilinmiyor. Şeyma Subaşı'nın düğüne 15 kişi davet ettiğini belirten Cankurt davetli listesinde paylaştı.

seyma-gelinlik.jpg
Düğüne Şeyma Subaşı 15 kişiyi davet ederken Mohammed Alsaloussi ise düğüne tam 235 kişiyi davet ettiği ortaya çıktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN