Şeyma Subaşı'nın hayalleri suya düştü! Her şeyi parayla yapmaya başlamıştı: Büyük şok yaşadı

Şeyma Subaşı'nın hayalleri suya düştü! Her şeyi parayla yapmaya başlamıştı: Büyük şok yaşadı

Ünlü televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı, üç kez evlilik yapmıştır. İlk eşi Seda Başbuğ, ikinci eşi Zeynep Yılmaz ve üçüncü eşi ise Şeyma Subaşı'dır. Şeyma Subaşı ile boşandıktan sonra Ayça Çağla Altunkaya ile ilişki yaşamaya başlamıştır. Şeyma Subaşı ise Mısırlı sevgilisi Meedo ile evlenmiştir. Düğünleri iki gün iki gece süren çift şu anda balayında olup, sosyal medyada büyük bir tartışmaya yol açmıştır. Detayları haberimizde...

Ünlü isim Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile 2018 yılında sona eren evliliğinin ardından Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile ilişkiye başlamıştı. Bir süre ayrılıp barışan çift, geçtiğimiz hafta sonu Fas'ta düğünlerini gerçekleştirdi. Şeyma Subaşı, sosyal medyada düğün paylaşımlarına devam etmektedir. Subaşı, sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den aldığı evlilik teklifi ile mutlu bir beraberlik sürdürmektedir. Şu anda balayında olan çift, Marakeş'te düzenledikleri iki gün iki gece süren düğünleri ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Şeyma Subaşı'nın giydiği Galia Lahav tasarımlı gelinlik ise sosyal medyada büyük ilgi görmüş, gelinliğin fiyatının 11.400 dolar olduğu ortaya çıkmıştır.

ŞEYMA SUBAŞI HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADI

şeyma subaşı

Yeni evli Şeyma Alsaloussi, Instagram hesabında abonelik sistemine geçerek yeni bir kazanç kapısı aradı. Ancak planları beklediği gibi gitmedi ve hüsrana uğradı. İlk başta abonelerine özel içerikler sunacağını söyleyerek 66.99 TL'lik bir ücret belirleyen Şeyma, daha sonra bu ücreti 134.99 TL'ye yükseltti. Ancak sonuç hayal kırıklığı oldu. Şeyma'nın abone sayısı beklenenin çok altında kaldı ve artırmak için kampanyalar düzenlemek zorunda kaldı. Abonelik bölümündeki en yüksek beğeni sayısı 719'du ve bu da İstanbul'daki nikahından paylaştığı bir gönderiydi. Şeyma'nın özel hayatıyla ilgili sunulan içeriklerin ilgi görmemesi, onun için bir hayal kırıklığı oldu.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN