Sosyal medya fenomeni Dilan Polat bakın bir günde ne kadar harcıyormuş! Duyan kulaklarına inanamadı: Nasıl kazandığını açıkladı

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat bakın bir günde ne kadar harcıyormuş! Duyan kulaklarına inanamadı: Nasıl kazandığını açıkladı

Doğum fotoğrafçısı olarak çıktığı yolda güzellik sektörüne geçiş yaparak hayatına devam eden Dilan Polat, aldığı lüks hediyelerle sık sık gündemde yer alıyor. Eşe Engin Polat'ın kendisine aldığı lüks hediyeleri sık sık paylaşan Dilan Polat'ın günlük harcadığı tutar dudakları uçuklattı. İşte Dilan Polat'ın günlük harcaması…

Çok küçük yaşta annesini kaybeden Dilan Polat teyzesi tarafından büyütüldü. İş hayatına doğum fotoğrafçısı olarak başlayan Polat birçok ünlü ismin de fotoğrafçılığını yaptı. Ardından güzellik sektörüne geçiş yapan Polat ablası ile birlikte Güzellik Merkezi açma kararı aldı. Yakaladığı başarı sonrasında farklı yerlerde şube açmaya başlayan Dilan Polat, genç yaşta anne oldu. İki çocuk annesi Polat'ın günlük harcadığı tutar ise duyanları şaşkına çevirdi.

HAYAT HİKAYESİ ŞAŞIRTTI

Babası iş insanı olan Dilan Polat, beyin tümörü nedeniyle babasını kaybetti. Uzun yıllar sonra hayatı ile ilgili ile tüm gerçekleri açıklayan Polat, annesinin babası tarafından öldürüldüğünü açıkladı. Babasının uzun yıllar boyunca beyin tümörü nedeniyle tedavi gördüğünü vurgulayan Dilan Polat, hastalığı nedeniyle meydana gelen krizlerden birinde annesini öldürdüğünü söyledi. Hayatı ile ilgili tüm gerçekleri anlatırken gözyaşlarına hakim olamayan Polat, annesinin vücudundan ise 7 tane kurşunun çıktığını aktardı.

dilan-polat-esi.jpg

İTİRAFLAR PEŞ PEŞE GELDİ

Sosyal medyayı aktif kullanan kişiler arasında yer alan Dilan Polat sosyal medya hesabında 4.8 milyon takipçiye sahip. Şubat ayında gerçekleşen deprem felaketinde yaptığı paylaşımlarla da sık sık gündemde yer alan Dilan Polat, Taha Duymaz'ın enkaz altında kaldığı süreçte yaptığı paylaşımlarla da adından söz ettirdi. Evinin birine depremzedeleri açan Polat, Ümrantolk Show'a katıldı.
dilan-polat-hediyeleri.jpg

GÜNLÜK HARCADIĞI TUTAR DUDAK UÇUKLATTI

Katıldığı programda dikkat çeken açıklamalarda bulunan Dilan Polat bir günde 759.000 TL harcadığını aktardı. Açıklanan rakamlar dudak uçuklatırken Dilan Polat konuşmasına şu sözlerle devam etti:

dilan-polat-konustu.jpg
"Ama çalışıyorsun alıyorsun alıp alıp ihtiyaç sahiplerini de görmezden geliyorsan güzel bir kazanç değil. Çok çalışıyorum. Aldığım şekilde sadakasını veriyorum. 'Ah keşke benim olsa' diyene hemen gönderiyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN