SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklilerine müjde! O tarihte hesaplara 2000 TL para yatırılacak: Takvim belli oldu!

SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklilerine müjde! O tarihte hesaplara 2000 TL para yatırılacak: Takvim belli oldu!

Emeklilere bayram ikramiyesi 4 bin Lira olacak! AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş açıkladı! Detaylar haberimizde...

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, emeklilere Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı'nda bayram ikramiyesi verileceğini duyurdu. Elitaş, ikramiyenin tutarının 4 bin TL olacağını belirtti.

Bu ikramiye ile birlikte emeklilerin bayram coşkusunu daha da artırması hedefleniyor. Bu kararın emeklilerin maddi durumlarına katkı sağlayacağı düşünülüyor.

Detaylar henüz netleşmemiş olmakla birlikte, bayram ikramiyesinin nasıl ve ne zaman ödeneceği konusunda ilerleyen günlerde daha fazla bilgi bekleniyor.

2 BİN TL RAMAZAN BAYRAMI, 2 BİN TL KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ VERİLECEK

PARA

Cumhurbaşkanı ile yapılan görüşmenin ardından, emeklilere verilecek bayram ikramiyelerinin 2'şer bin lira olacağı müjdesi verildi. Buna göre, hem Ramazan Bayramı hem de Kurban Bayramı için emeklilere 2'şer bin lira ikramiye verilecek.

Bu karar, emeklilerin bayram coşkusunu artırmak ve maddi durumlarına katkı sağlamak amacıyla alınmıştır. Detaylar henüz netleşmemiş olsa da, ikramiyelerin ne zaman ve nasıl ödeneceği konusunda ilerleyen günlerde daha fazla bilgi bekleniyor.

EMEKLİLERİN HESAPLARINA BAYRAMDAN ÖNCE YATIRILACAK

PARA

Geçmiş yıllarda olduğu gibi, bu yıl da emekli bayram ikramiyeleri bayramdan bir hafta önce hesaplara yatırılacak. Ramazan Bayramı 21 Nisan 2023 Cuma günü başlayacak, dolayısıyla emekli ikramiyelerinin en geç 17 Nisan 2023 Pazartesi gününe kadar hesaplara yatırılması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN