Sürücünün yüzüne tüküren Irmak Arıcı, haftalar sonra özür diledi

Sürücünün yüzüne tüküren Irmak Arıcı, haftalar sonra özür diledi

Mustafa Ceceli ile düet yaptığı 'Mühür' şarkısıyla tanınan Irmak Arıcı, trafikte korna çalma tartışması nedeniyle tartıştığı kişinin yüzüne tükürmüştü. Yaptığı hareketle tepki çeken Arıcı, haftalar sonra özür diledi.

Irmak Arıcı, trafikte tartışma yaşadığı kişiye "Senin gibi insanlara tükürüyorum. Allah'ın eziği" diyerek, sürücünün kolunu sıkmıştı. Olaydan kısa süre sonra Sakarya'da sahne aldığı mekanda şarkı söylemek yerine hareketsiz şekilde durmayı tercih eden Arıcı, ikinci bir skandala imza atarak, tepkilerin odağı haline gelmişti. Bu olayların ardından sessizliğini koruyan ünlü şarkıcı, haftalar sonra özür açıklaması yaptı.

Arıcı, Instagram hesabından şu mesajı paylaştı:

"Her şey için özür dilerim, bugüne kadar hayal kırıklığına uğrattığım her kalp için çok üzgünüm. Benim aşkım müzik beni onunla tanıdınız, onunla affedersiniz biliyorum...Ve hep söylediğim gibi her ne çıkarsa çıksın dilinizden, dillendirdiğim her şarkı sizin sayenizde büyüdü, milyonlara ulaştı, gönlünüzden öper, çalışarak karşınıza çıkacağım der, müzikle kalmanızı umut ederim. Sizi seven Irmak."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN