Irmak Arıcı trafikte tartıştığı adamın suratına tükürdü

Irmak Arıcı trafikte tartıştığı adamın suratına tükürdü

Geçtiğimiz ay anlaşıp parasını aldığı Marmaris'te bir mekanda konsere çıkmadığı öğrenilen Irmak Arıcı bu sefer de trafikte tartıştığı bir sürücünün suratına tükürdü.

Şarkıcı Irmak Arıcı, İstanbul Caddebostan'ta trafikte tartıştığı sürücünün yüzüne defalarca tükürdü. Cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedilen olay sonrası yüzüne tükürülen sürücü genç şarkıcıdan şikayetçi oldu.

rmak-arici-eypio.jpg

Trafikte skandal bir olaya karışan genç şarkıcı, yol verme ve korna meselesi yüzünden trafikte bir sürücü ile tartıştı. Olayın üzerine Arıcı tartıştığı kişinin yüzüne tükürdü.

"NE DEMEK SIFIRIM LAN"

Irmak Arıcı, yapılan hareketten dolayı kendisine "Sen Irmak Arıcı'sın ya artık benim gözümde sıfırsın" diyen sürücüye de "Ne demek sıfırım lan" diye de çıkıştı.

rmak-arici-tukuruk.jpg

TIRMALADI BAĞIRDI ÇAĞIRDI

"Korona salgını varken birine tükürmek suç" diyen adamın kolunu sıkarak tırnaklayan genç şarkıcı, cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi. Arıcı'nın adamın üzerine tükürdükten sonra hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etmesi dikkat çekti.

KAÇMAK İSTEDİĞİMDE ÖNÜME ARABAYI KIRDI

Arıcı'nın skandal hareketlerine maruz kalan adam şunları söyledi:

Ben uyarmak amacıyla kornaya basıyorum. Kornaya bastıktan sonra kendisi el hareketleri ve küfürlerde bulundu. Sonra kaçmak istediğim zaman önüme arabayı kırıyor.

rmak-arici.jpg

Mustafa Ceceli ile düet yaptığı "Mühür" şarkısıyla adını duyuran Irmak Arıcı, son olarak Mustafa Sandal ve Eypio gibi sanatçılarla birlikte "Bizim Çocuklar" klibinde yer almıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN