Survivor izlemeyenler bile ekrana kilitlenecek! Acun parayı bastı: Dünyanın en iyi futbolcularından birini getiriyor

Survivor izlemeyenler bile ekrana kilitlenecek! Acun parayı bastı: Dünyanın en iyi futbolcularından birini getiriyor

Survivor 2024 All Star sezonunda yeni bir futbolcu rüzgarı esiyor. Milyonlarca futbol severi ekran başına toplayacak müjdeyi Acun Ilıcalı verdi. Survivor izlemeyenleri bile ekran başına toplayacak açıklamada, dünyanın en iyi futbolculardan birisi geliyor. İşte o isim...

Acun Ilıcalı son yayımlanan bölümde müjdeli haberi ekran başında izleyenlerle paylaştı. Survivor 2024 All Star sezonuna katılacak yeni isim için büyük bir ipucu verildi. Yeni bölümde açıklanacak o ismin dünya yıldızı bir futbolcu olduğu açıklandı.

YENİ YARIŞMACI GELİYOR

Acun Ilıcalı'nın müjdesi üzerine, Sercan Yıldırım ve ekran başındakiler heyecanlandı. Sosyal medyada Batuhan ve Ayşe Yüksel gibi yarışmacılar konuşulurken futbolcu müjdesi geldi. Tanıtımda verilen ipucu üzerine sosyal medyada tahminler değişti. Milyonların izlediği programa katılacak yeni yarışmacı hakkında herkesin kafasında ortak bir isim belirdi.

2-001.jpg

DÜNYANIN EN İYİ FUTBOLCULARINDAN

Survivor 2024 All Star yeni bölüm tanıtımına müjdeli haber Acun Ilıcalı'dan geldi. Ilıcalı, yarışmacılar arasında Sercan Yıldırım ile sohbet halindeyken açıkladı. Arkadaşının aradığını söyleyen Ilıcalı, yarışmaya katılmak isteyen arkadaşını kırmadığını söyledi.

Sercan Yıldırım'ın merakı üzerine Acun Ilıcalı, "Dünyanın en iyi futbolcuları arasında gösterilen" birisi olduğunu işaret etti. Fragmanın ardından yeni yarışmacı sosyal medyada viral oldu. Dünyanın en iyi futbolcularından birisi olduğu ifade edilince, herkesin aklında aynı isim belirdi.

4.jpg

SURVİVOR'A KİM KATILACAK?

Sosyal medyada yayılan iddialara göre, Suvivor'un yeni yarışmacısı dünya yıldızı Mesut Özil olacak. Son zamanlarda spor yaptığı görüntüleri paylaşan yıldız futbolcu, Survivor hazırlıklarının başladığı iddia ediliyor. Peki, sizce Acun Ilıcalı hangi ismi açıklayacak?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN