Survivor yarışmacısı Dominikli vatandaşın evinden çuvalla yiyecek çalmış! Dominik bu skandalla çalkalanıyor

Survivor yarışmacısı Dominikli vatandaşın evinden çuvalla yiyecek çalmış! Dominik bu skandalla çalkalanıyor

TV8’in en çok izlenen programları arasında yer alan Survivor’da akıl almaz bir olay yaşandı. Dominikli bir vatandaşın evinden çuvalla yiyecek çalan yarışmacı duyanları şaşkına çevirdi. İşte olaya ilişkin detaylar…

Uzun yıllardır TV8 ekranlarında yayınlanan ve her yıl birbirinden hırslı yarışmacıları bir araya toplayan Survivor, bu yıl da All Star ekibi ile gündemden düşmüyor. Her bölümde yeni olaylar yaşanırken özellikle de yaşanan son olay izleyicilere ‘yok artık’ dedirtti. O yarışmacının bir Dominikli vatandaşın evinden çuvalla yiyecek çalması duyanları şaşkına çevirdi.

ÇUVALLA YİYECEK ÇALDI

Survivor’ın yarışmacısı Poyraz, Dominikli bir kişinin evinden çuvalla yiyecek çaldı. Yaşanan bu olay dün akşamki bölümde izleyicilere aktarırken görenler şaşkına döndü. Bu hırsızlık skandalı hem adada hem de izleyiciler arasında çok konuşuldu.

yeni-proje-19.jpg

Öte yandan Akit’te yer alan habere göre, Dominikli vatandaşın suç duyurusunda bulunacakken Acun Ilıcalı’nın araya girdiği ve ev sahiplerini bu karardan vazgeçirdiği öğrenildi. Yaşanan bu olay sosyal medyada resmen bomba etkisi yarattı.

POYRAZ’A GÖRÜLMEMİŞ CEZA

Skandalın ana ismi olan Poyraz yaptığı bu hareketten dolayı cezalandırıldı. Acun Ilıcalı, Poyraz’a Survivor tarihinde görülmemiş bir ceza verdi. Ilıcalı, Poyraz’ı 15 ödülden men etti.

yeni-proje-20.jpg

Bunların yanı sıra Gazeteci Orhan Uğuroğlu konuya ilişkin olarak Twitter hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı ve şu ifadelere yer verdi:

"Poyraz kampı terk edip bir Dominik vatandaşının evine girip hırsızlık yapmış, Acun Ilıcalı devreye girip hırsızlığı örtbas ediyor. Poyraz ihraç edilmiyor. Sadece 15 ödülden muaf tutuluyor. İtirafçılar ile ceza 10’a indi. Suçluyu korumak suçtur."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN