Survivor'da elenen yarışmacı belli oldu! Kimse onun gitmesini beklemiyordu: İşte Survivor 2024'ün elenen yarışmacısı...

Survivor'da elenen yarışmacı belli oldu! Kimse onun gitmesini beklemiyordu: İşte Survivor 2024'ün elenen yarışmacısı...

Survivor All Star 2024 tüm hızıyla devam ederken, yarışmaya veda eden isim belli oldu. Kimse onun yarışmadan gitmesini beklemezken adaya veda eden isim o oldu. İşte Survivor 2024'ün elenen yarışmacısı...

Tv8 ekranlarının reyting rekortmeni yarışması Survivor Allstar 2024, tüm hızıyla devam ediyor. Dün akşama Survivor Alstar 2024 'e eleme gecesi damga vurdu. Bu hafta gerçekleşen erkek elemesi için isimleri yazılan adaylar rekabet içine girdi.

kapak-095326.jpg

SURVİVOR'DA ELENEN YARIŞMACI BELLİ OLDU! KİMSE ONUN GİTMESİNİ BEKLEMİYORDU: İŞTE SURVİVOR 2024'ÜN ELENEN YARIŞMACISI...

Survivor All Star eleme düellosunda Mustafa Kemal Ersin ile eşleşti. Yunus Emre'de Yaman'la eşleşti. Geçen haftadan gelen Bozok ve Sercan arasındaki mücadelede mağlubiyetiyle bu haftanın çıkaracağı aday son oyuna çıkacak ve kaybeden veda eden isim oldu. Yunus Emre - Yaman karşılaşmasında kazanan isim Yunus Emre oldu ve bu hafta elemeden kurtulmuş oldu.

Mustafa Kemal - Ersin karşılaşmasında kazanan isim Mustafa Kemal olunca o da elemeden kurtulmuş oldu. Bozok - Sercan Yıldırım karşılaşmasında kazanan yarışmacı Sercan oldu. Sercan' da bu hafta diğer arkadaşları gibi elemeden kurtulup rahat bir nefes almış oldu. Yaman - Ersin düellosunun kazanan yarışmacısı Yaman oldu. Böylece Yaman' da bu hafta elemeden kurtulup adada kalmayı garantilemiş oldu.

x.webp

Ersin ise Bozok ile final oyunu oynadı. Oyun seçim hakkı kendisinde olan Bozok, basket atışını seçti. Survivor'da Ersin 4-2'lik skorla kaybetti ve hayallerine veda eden yarışmacı oldu.

65c5454f1a3d381f9acb95fe.webp

'' BOZOK BENİ ELEMİŞ OLDU''

Yarışmaya beklediğinden daha erken veda eden Ersin, yaptığı konuşmada "Bu düellodan çıkacağımı zannediyordum. Fakat ekibimden yani Kırmızı takımdan Bozok beni elemiş oldu. Bozok'u tebrik ediyorum. 45 günlük hikayem burada noktalandı bugün. Öncelikle ben Acun abiye çok teşekkür ediyorum. Ben herkesi çok seviyorum eğer kırgınlık bir üzüntü olduysa özür diliyorum. Ben herkesi çok seviyorum benim hikayem burada bitti" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN