Survivor'da nefes kesen araba oyunu! Acun Ilıcalı kesenin ağzını açtı: Son model arabayı ödüle koydu!

Survivor'da nefes kesen araba oyunu! Acun Ilıcalı kesenin ağzını açtı: Son model arabayı ödüle koydu!

Survivor da gelmiş geçmiş en büyük maddi ödül verildi. İşte kazanan takım...

SURVİVOR'DA BÜYÜK ARABA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor’da şuana kadarki en büyük maddi ödüllerden biri verildi. Acun Ilıcalı’nın yapımını yürüttüğü severek izlenen Survivor’da büyük araba ödülü için heyecanlı bekleyiş başladı. 

survivor

Survivor izleyicileri merakla ödülü hangi takımın kazanacağını bekliyor. Acun Ilıcalı büyük ödülün araba olduğunu açıkladığından beri yürekler ağızda. Bir takıma büyük ödül vurdu. Kazanan takımdaki her bir yarışmacı bir araba sahibi olacakl. Oyuncuları bile heyecanlandıran bu ödülde yürekler ağızda izlendi. İşte merakla benlenen ödülün kimin kazandığını merak eden bir çok izleyici de araştırmaya başladı. İşte büyük ödülün kazananı…

survivor

BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ

TV8 ekranlarında her akşam izleyici ile buluşan Survivor da yürekler ağızda. Ilıcalı ödülü açıkladığında şu ifadeyi kullandı: Gelmiş geçmiş en büyük maddi ödülü veriyoruz. Hal böyle olunca da hem yarışmacılar hem de izleyiciler resmen çıldırdı.

survivor

Ancak araba oyununu kazanmak için oyuncular iki etaplı bir yarışmada ter dökecekler. 11 Mayısta yarışmanın ilk bölümünde kırmızı takım ne kadar istediğini ortaya koydu ve 2-0 ilk bölümü kazandı. Mavi takım 12 Mayısta oynanacak İkinci bölümde kırmıza takıma karşı dezavantajlı olsada izleyiciler yarışmanın sonucunu merakla beklemeye başladı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN