Tan Taşçı sosyal medyadan isyan etti! "Ayıp oluyor..."

Tan Taşçı sosyal medyadan isyan etti! "Ayıp oluyor..."

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Tan Taşçı, resmen isyan etti. Ünlü şarkıcının paylaşımı kısa süre içerisinde çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

Son döneme damga vuran sanatçılar arasında yer alan ünlü şarkıcı Tan Taşçı, sosyal medya hesabı aracılığıyla yayınladığı açıklamada adeta isyan etti.

Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde verdiği konserlerle son dönemde dikkatleri üzerine çeken Tan Taşçı, ödül törenlerine katılmak istememesine rağmen ısrarla davet edilmesine tepki gösterdi.

Taşçı yayınladığı açıklamada "Ödül yapılarını etik bulmamam sebebiyle yıllardır hiç bir ödül törenine katılmıyor, verilmeye çalışılan ödülleri geri çeviriyorum. Sosyal medya duyurularına katılmamam, defalarca konu ile ilgili açıklamalar yayınlamama rağmen halen ödül törenlerinde aday gösteren kurumlara bir de iletişim ekibim aracılığı ile ulaşıp, adaylığı kabul etmediğimi, geri çekmelerini talep ediyorum. Yine bazı kurumlar bu talebime uymayarak, özel olarak ödül vermek için davet etmeye, aday göstermeye, ‘gelirseniz ödül sizin’ tavırlarına devam etmekteler… Ayıp oluyor ama! Ödül törenleri, kurumların promosyon stratejileri olup, etik yapıları gereği hayat görüşümle zıt yapılardır. Uzun zamandır katılmadım, katılmayacağım. Anlayışınız için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN