Tanju Özcan'dan Serenay Sarıkaya’ya davet: Gazozumuz meşhurdur

Tanju Özcan'dan Serenay Sarıkaya’ya davet: Gazozumuz meşhurdur

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 'Kimler Geldi Kimler Geçti' dizisinin çekimleri için Bolu'da bulunan oyuncu Serenay Sarıkaya'nın sosyal medya hesabından yaptığı "Bolu'yu seviyorum" paylaşımına yorum yaptı. Özcan, ünlü oyuncuyu belediyeye davet ederek "Çayımız, kahvemiz, gazozumuz meşhurdur" diye yazdı.

Dijital yayın platformu Netflix’te yayınlanacak olan ‘Kimler Geldi Kimler Geçti’ dizisinin çekimleri için Bolu’ya giden Serenay Sarıkaya Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafa “Bolu’yu seviyorum” notunu düşünce Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Twitter hesabından oyuncuya seslendi.

serenay.jpg

'KENDİSİNİ BOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NA DAVET EDİYORUM'

Tanju Özcan “Dizi çekimleri için Bolu’da bulunan Serenay Sarıkaya hanımefendinin ‘Bolu’yu seviyorum’ paylaşımı bizleri mutlu etti. Bolu halkının temsilcisi olarak kendisini Bolu Belediye Başkanlığı’na davet ediyorum. Çayımız, kahvemiz, gazozumuz meşhurdur” diye yazdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN