Tatil gelmeden kampanya geldi! THY o kişilere yüzde 20 indirimli bilet satacak: Eğer bu varsa...

Tatil gelmeden kampanya geldi! THY o kişilere yüzde 20 indirimli bilet satacak: Eğer bu varsa...

Türk Hava Yolları tarafından kampanya açıklandı. Açıkladığı kampanyaya göre yüzde 20 oranında indirim uygulanacağı duyuruldu. Peki kimler bu kampanyadan yararlanabilecek?

THY kampanyasını resmi internet sayfası üzerinden duyurdu. Öğretmenler ve öğretim görevlileri için kampanya oluşturan şirket bilet fiyatlarında yüzde 20 indirim uygulayacağını açıkladı.

uçak bileti indirim

THY'DEN KAMPANYA

Türk Hava Yolları kampanyanın 1 Kasım 2022 - 20 Nisan 2023 tarihi arasında düzenlenen, seyahat tarihi ise 3 Kasım 2022 - 20 Nisan 2023 tarihleri arasında olan ekonomi kabin ve business kabin yurtiçi biletlerinde geçerli olacak açıklamasını yaptı. Kampanya, U,W, P, V, L ve T sınıflarında geçerli olmayacak. Aynı zamanda kampanyadan yararlanabilmek için kişilerin Miles&Smiles üyeliği olmalıdır. üyelik hesabında, TC numarası girildikten sonra Kişisel Bilgilerim bölümünde Öğretmen alanı işaretlenmelidir. Eğer başvurmak isteyenlerin Miles&Smiles üyeliği yoksa öncelikle buna üye olmalıdır. Üyelik hesabı oluşturmak istey4enler mobil uygulama üzerinden işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Miles&Smiles hesabından İndirimli Seçenekler butonuna tıklayarak Öğretmen alanını seçmek yeterli olacak. Ayrıca bilet alımı yaparken ise, kabin ve yolcu seçimi bölümünde "Öğretmen" seçeneğine tıklanmalıdır. Bunlara ek olarak, size eşlik eden eş veya çocuklarınız da indirimden yararlanabilirler. Açık olan biletler kampanyada geçerli değildir. İndirime vergi ve harçlar dahil değildir. Yurt içi uçuşlar için geçerli olacağı THY tarafından açıklanmıştır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN