Taze gelin Şeyma Subaşı'ndan beklenmeyen hareket! Bakın sevgilisiyle evlenebilmek için ne yapmış!

Taze gelin Şeyma Subaşı'ndan beklenmeyen hareket! Bakın sevgilisiyle evlenebilmek için ne yapmış!

Bir süredir aşk yaşadığı Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile hayatını birleştiren Şeyma Subaşı'nın Mısırlı sevgilisiyle dünyaevine girebilmek için yaptığı şey herkesi şaşırttı. Bakın Subaşı bu evlilik için ne yapmış...

Bir süredir Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile birlikte olan Şeyma Subaşı, Fas'ın Marekeş şehrinde sevgilisiyle dünyaevine girdi. Şeyma Subaşı, düğünde sade bir kıyafet tercih ederken düğüne yalnızca yakın çevresini davet etti. Düğünden sonra ilk olarak sosyal medya hesabındaki kullanıcı adını değiştiren Şeyma Subaşı'nın Medo ile hayatını birleştirebilmek için sözleşme imzaladığı ortaya çıktı.

2017 yılında Acun Ilıcalı ile dünyaevine giren Şeyma Subaşı, 2018 yılında bu evliliği sonlandırmış ve Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra ise Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Yalnızca yakın çevresinin katıldığı bir nikah töreniyle Mohammed Alsaloussi ile dünyaevine giren Şeyma Subaşı, nikahın ardından ilk olarak soy adını değiştirdi.

seyma-subasi-nikah.jpg

Sosyal medya hesabında 2,9 milyon takipçisi bulunan Şeyma Subaşı, kullanıcı adını "Şeyma Alsaloussi" olarak güncelledi. Subaşı'nın nikahtan hemen sonra kullanıcı adını değiştirmesi dikkatleri çekerken Subaşı'nın Mısırlı sevgilisiyle dünyaevine girebilmek için sözleşme imzaladığı ortaya çıktı.

SÖZLEŞME İMZALADI

Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un aktardığına göre; Medoo ile Şeyma Subaşı, nikah öncesinde evlilik sözleşmesi imzaladı.

Cankurt şu ifadeleri kullandı:

"Şeyma, sözleşmeye önce mırın kırın etse de Meedo'yu çok sevdiği ve onunla evlenebilmek için imzalamış. Diğer ilginçlik ise; meğer biz gelin vermemişiz damat almışız! ABD-Miami'de yaşayan Mısırlı eniştemiz, resmi nikahı niye Türkiye'de kıydırdı şaşırdım doğrusu. Acaba Türk vatandaşı mı olmak istiyor? Meedo, Şeyma ile üç yıl evli kalırsa Türk vatandaşı olabilecek."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN