Teşkilat dizisi yeni sezonda katılan oyuncular ve karekterleri

Teşkilat dizisi yeni sezonda katılan oyuncular ve karekterleri

Teşkilat, ilk bölümü 7 Mart 2021'de yayınlanan TimsandB Productions çatısı altında Millî İstihbarat Teşkilatı'nda görev yapan özel bir grubun özel ve iş hayatını konu alan Türk aksiyon, istihbarat ve dram dizisidir. Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz…

Teşkilat dizisi, kalabalığın içinde görünmez olmak ve ülkeleri için canlarını vermek zorunda oldukları bir görevi kabul ederek "yeraltına" giden yedi vatanseverin hikayesidir. 2 Ekim'de saat 20:00'de yeni sezonu ile izleyicileriyle buluşacak.

TEŞKİLAT YENİ SEZON OYUNCULARI KİMLER?

Teşkilat, yeni sezon kadrosu da dizinin ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Başrollerini Deniz Baysal, Murat Yıldırım ve Gürkan Uygun'un paylaştığı dizi yepyeni bir hikaye ve oyuncu kadrosuyla yeni sezonda izleyici karşısına çıkacak.

TEŞKİLAT ÖMER ATMACA KARAKTERİ KİMDİR?

Murat Yıldırım 

TEŞKİLAT KORKUT KARAKTERİ KİMDİR?

Yunus Emre Yıldırımer 

TEŞKİLAT KORKUT DAVİD KİMDİR?

Levent Can 

TEŞKİLAT FRANCİS KARAKTERİ KİMDİR?

Yunus Narin 

TEŞKİLAT HELEN HARTLEY KARAKTERİ KİMDİR?

Seren Deniz Yalçın 

TEŞKİLAT SACİDE KARAKTERİ KİMDİR?

Ebru Nil Aydın 

TEŞKİLAT CELİNE KARAKTERİ KİMDİR?

Cansu Tuman 

TEŞKİLAT BEDRO KARAKTERİ KİMDİR?

Ergün Metin 

TEŞKİLAT NEDİR, NE ZAMAN BAŞLADI, DİZİDE KİMLER OYNADI?

Teşkilat geçen sezon rol alan ve Mesut Akusta, Nihat Altınkaya, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler gibi isimler yapıma elveda demişti. Teşkilat'ın sezon finalinde Serdar karakterinin ölmesinin ardından başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul da diziye veda etti. Dizinin üçüncü sezonunda yer alacak oyuncuların kim olduğu netlik kazandı.

Teşkilatı'n yeni sezon kadrosuna Murat Yıldırım, Yunus Emre Yıldırım, Levent Can ve Yunus Narin katıldı.

TEŞKİLAT SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Yıldırım'ın yakalanması sonrasında şirket faaliyetlerine ilişkin elde edilen belgeler sayesinde önemli bir operasyon için hazırlıklar başlar. Kayıplarının yasını tutan mürettebat karışık duygular içindedir, ancak şirketi yok ettiklerinde ailelerini yeniden bir araya getirmekten heyecan duyarlar. Yaşananlardan sonra Serdar, Zehra sayesinde geleceğe umutla uzun uzun bakma cüretini gösterdi. Serdar ve Zehra bu büyük göreve her zamankinden daha yakınlar.

Yıldırım’ın bilgisi ile şirkete ulaşmak kolay olmayacaktı. Oyunda bir oyun oluşturduktan sonra takım ilk hedefini belirler ve aksiyona başlar. Ekip üyeleri yeni bir hayata başlamak için çok büyük bir bedel ödemeleri gerektiğini bilmiyorlar.

TEŞKİLAT 1. SEZON (2021)

Ankara'da SİHA mühendislerine silahlı terör saldırısı düzenlendi. Saldırı sonucunda Türk mühendisler öldürülür ve SİHA bilgileri çalınır. Saldırının yabancı istihbarat servisleri tarafından gerçekleştirildiği belirlendi. Bunun ardından milli istihbarat teşkilatında gizli bir grup oluşturulur ve bu grubun başına Mete Presidentti (Mesut Akusta) atanır. Bu ekibin üyeleri MIT'nin en iyilerinden Serdar Kılıçarslan (Çağlar Ertuğrul), Zehra Balaban (Deniz Baysal Yurtcu), Hakkı Dayı (Tuncer Salman), Pınar Gümüş (Ezgi Şenler), Hulki Gürbüzoğlu (Nihat Altınkaya), Uzay Çelenkli (Serdar Yeğin) ve ekipte yer almayan Mete Başkan'ın oğlu Gürcan Yücesoy (Ahmet Uğur Say) seçilir.

Bu ekibin amacı, saldırının arkasındaki güçleri tespit etmek ve ortadan kaldırmaktır. Dünyanın tüm ülkelerinde çeşitli işlevlerle faaliyet gösteren terör örgütü şirkete karşı savaş yürütülüyor. Şirket, Doğu Akdeniz ve Ortadoğu sorunlarıyla ilgilenmek için Filistinli Zayed Fadi'yi (Mehmet Usta) seçiyor.

TEŞKİLAT 2. SEZON (2021-2022)

Bir hava saldırısını önleyen ve bir havaalanına inen Serdar, bir laboratuvarda kaçırıldı ve hafızasını kaybetti. Grup daha sonra Polonya'ya giderek Serdar'ı bulup Türkiye'ye getirdi.

Ayrıca Mete başkanının başka bir göreve atanması nedeniyle takım başkanlığı görevlerini bırakmak zorunda kaldı ve yerine Halit'in başkanı (Turgut Tunçalp) getirildi. 30 yıldır Mete ve Halit'in ve Tövbekar'ın (Hakan Boyav) intikamını peşinde koşan Yıldırım Koral (Gürkan Uygun), Zayed Fadi'nin vefatının ardından Ortadoğu ve Akdeniz bölgesi başkanlığına getirildi.

Yıldırım, Doğu Akdeniz'de petrol arayan Mavi Vata 1 sondaj gemisine saldırdı. Zehra'nın eski kocası Kemal bu saldırıda hayatını kaybetti. Pento ise gerçek adı Sadık olan, eskiden devlet için çalışan ve birçok insanı öldüren bir ajandır. Daha sonra yaptıklarından pişman olup tövbe ederek MIT'den ayrıldı. Teşkilat, 2 Ekim Pazar günü üçüncü sezonuna merhaba dedi.

TEŞKİLAT İZLENME YÜZDESİ

Teşkilat yayınlandığı 7 Mart 2021 Pazar günü en çok izlenen dizi oldu ve Türkiye genelinde en çok izlenen dördüncü dizi oldu. Türkiye'de o hafta yayınlanan 34 dizi arasından haftanın en çok izlenen dizisi olmayı başardı.

Yayınlandığı Pazar günü ikinci sezonuna bir numara olarak başlayan dizi, Sadakatsiz'in ardından haftalık grafikte en çok izlenen dizi oldu. Yargı, sezonun beşinci bölümünde AB ve ABC1 gruplarında koştuğu Pazar günü en çok izlenen ikinci dizi olmayı başardı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN