Teşkilat son bölümde Pınar'ın Amir ile tehlike oyununda kötü sürpriz!

Teşkilat son bölümde Pınar'ın Amir ile tehlike oyununda kötü sürpriz!

Fadi'nin oğlu Amir'e ulaşabilmek için Pınar'ın sahte kimlikle Amir'in yönettiği sosyal medya şirketinde işe girmesi planlanır. Gürcan'ın yardımıyla mülakata hazırlanan Pınar'ın Amir'i etkilemesi gerekmektedir. İşte, heyecan dolu yeni bölüm son fragman...

Teşkilat 11. yeni bölüm neler olacak, merakla bekleniyor. Zira, her hafta aksiyon dolu sahneleriyle seyircileri ekranları başına kilitleyen Teşkilat dizisinin yeni bölümü bu akşam nefes kesecek. Leyal, Kasım'a ulaşarak Fadi'ye sürpriz yapmak isterken, Fadi'nin Paris'te olduğunu öğrenen ekip de ona bir sürpriz hazırlar. Romantizmin başkenti, Fadi için, sonun başlangıcı mı olacaktır?

TEŞKİLAT 11. BÖLÜM 1. FRAGMAN

11. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Çekimleri Ankara'da devam eden Teşkilat dizisinin 11. bölümü, 16 Mayıs 2021 Pazar günü saat 21.00'de TRT 1'de izleyicisiyle buluşacak. Fakat saat 20.00'de önceki bölümün özetinin yayınlanacağını belirtelim. Teşkilat tüm bölümler izlemek için dizinin Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.

Teşkilat son bölümde neler oldu, göz atalım: Soluk kesen bir maceranın ardından Türkiye'ye getirilen Kasım Firawi, amcası Zayed Fadi ile ilgili kritik bilgileri anlatır. Ekip Fadi'nin para işlerini yürüten muhasebecisiyle ilgili istihbaratı değerlendirmeye karar verir. Muhasebecinin Suriye'ye geleceği bilgisi üzerine, Mete Bey Fadi'ye ulaşmak için ekibi Suriye'ye gönderir.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Teşkilat 11. bölüm özeti: Fadi girmeye hazırlandığı seçim için en büyük tehdit olan Kasım'ın ortadan kaldırılmasını ister. Fadi'nin güvenini kaybettiğini hissedip kendisini kanıtlamak isteyen Leyal, ondan habersiz harekete geçer ve Ceren'e Kasım'ı bulması talimatını verir.

Bu sırada ekip Fadi'ye ulaşmak için hummalı bir çalışma içerisindedir. Kasım'ın verdiği bilgiler ışığında Fadi'nin herkesten gizlediği oğluna ulaşılır. Pınar ve Hakkı'nın, Fadi'nin oğlunun bulunduğu Paris'e gitmesi kararlaştırılır. Gürcan da ilk saha görevi için ikiliye katılır. Ceren, Kasım'ın yerini bulabilmek için plan kurar. Serdar ile birlikteyken kurulan bir tuzakla ikili kaçırılır. Serdar, işkenceyle Kasım'ın nerede olduğunu söylemesi için zorlanır.

TEŞKİLAT 11. BÖLÜM 2. FRAGMAN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN