Kefaret son bölümde Zeynep, kızı Sude'yi kaybediyor!

Kefaret son bölümde Zeynep, kızı Sude'yi kaybediyor!

Fox TV'de her pazar akşamı ekranlara gelen Kefaret dizisi bu akşam 26. yeni bölümüyle izleyicisiyle buluşacak. Sürükleyici hikayesiyle ilgiyle takip edilen dizinin son bölümünde vesayet tartışması yaşanacak. İşte, sürprizlere gebe son fragman...

Kefaret 26. bölüm özet, ortaya çıktı. Zeynep ile Sinan balayında aşk tazelerler. Arzu, Ahmet'in evinde kendine çizilen sınırların dışına çıkarak Elif'i görebilmek için büyük bir risk alır. Münevver, Kadir ile aynı yastığa baş koymakta zorlanır. Alp, Meltem'i ailesiyle tanıştırmaya karar verir. Sude'nin akrabası olduğunu iddia eden biri Sude'yi Zeynep'ten ayırmak için yeni adımlar atar.

KEFARET 26. BÖLÜM 1. FRAGMAN

26. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Güçlü oyuncu kadrosuyla beğeni toplayan Kefaret dizisinin 26. bölümü, 16 Mayıs 2021 Pazar günü saat 21.00'de Fox TV'de yayınlanacak. Ancak daha öncesinde saat 20.00'de son bölümün özeti ekranlara gelecek. Kefaret tüm bölümler izlemek için dizinin Youtube kanalına bakabilirsiniz.

Kefaret son bölümde neler oldu, hatırlayalım: Arzu kızını görmek için büyük bir risk alır. Zeynep, Sude'yi kaybetmemek için zorlu bir hukuk mücadelesine girer. Münevver ve Kadir evlilik sorunlarının çözümü için bir ilişki terapistine giderler. Meltem ışıltılı bir hayata açılan kapıları aralamaya başlar.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kefaret 26. bölüm özeti: Mahkeme Sude'nin vesayetini Selena'ya verir. Aile Sude'yi kaybetmenin şokuyla sarsılır. Ahmet, Arzu'yu bebeklerini doğurmak için ikna etmeye çalışır. Meltem, Alp'in ilgisini çekmek için birlikte bir tatil planı yapar. Münevver evlilik hayatına uyum sağlamaya çalışmakta ancak zorlanmaktadır.

KEFARET 26. BÖLÜM 2. FRAGMAN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN