Düğün Dernek 2 filmi konusu ne, oyuncuları kimler, ne zaman çekildi?

Düğün Dernek 2 filmi konusu ne, oyuncuları kimler, ne zaman çekildi?

Düğün Dernek 2 kamera arkası görüntüleri kırdı geçirdi... Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in başrollerinde yer aldığı 2015 yapımı komedi filmi, televizyon ekranlarında her gösterildiği akşam sosyal medyanın da gündemine oturuyor. Çekimleri Sivas ve Erzincan'da yapılan film, sinema salonlarında 6 milyon 73 bin kişi tarafından izlendi. İşte, Düğün Dernek 2 filmi hakkında bilgiler...

Kardeş Payı, İşler Güçler, 50 m2, Çalgı Çengi gibi yapımların senaristliğini ve yönetmenliğini yapan Selçuk Aydemir'in bir başka projesi olan Düğün Dernek 2, sosyal ortamlarda en iyi Türk filmi önerileri arasında yer alıyor. Zira, ailem meclislerinde komedi türündeki filmlere her zaman rağbet gösteriliyor.

DÜĞÜN DERNEK 2 FRAGMAN

DÜĞÜN DERNEK 2 FİLMİ KONUSU NEDİR?

İlk filmde oğlunun düğününü yapan İsmail bu kez torununun sünnet düğünü için kolları sıvarken ekip tekrar bir araya gelir ve işler iyice karışır! Eski takım bir araya geliyor, başını olmadık belalara sokuyor, sünnet düğünü şehir çapında bir hadise halini alıyor. İşler karışacak, acele düğüne aşk bile karışacak ve o sünnet illa ki yapılacak! İlki 2013'te seyirciyle buluşan ve gişe rekorları kıran Düğün Dernek'in devam filmi olan yapımın yönetmenliği yine Selçuk Aydemir'e ait.

DÜĞÜN DERNEK 2 FİLMİ NE ZAMAN ÇEKİLDİ, NE KADAR İZLENDİ?

İnce esprileri beğeni toplayan Düğün Dernek 2 filmi, 4 Aralık 2015 tarihinde gösterime girdi. Komedi türünde 1 saat 52 dakika süren film, sinema salonlarında 6 milyon 73 bin 364 kişi tarafından izlendi ve gişede 69 milyon 422 bin 924 TL gelir elde etti. Filmin IMDB puanı 10 üzerinden 6.4 olarak gerçekleşti.

Düğün Dernek 2 filmi dijital ortamda Netflix ve Google Play üzerinden bilgisayar, mobil cihazlar ya da akıllı televizyonlardan (smart tv) izlenebilir.

DÜĞÜN DERNEK 2 FİLMİ KAMERA ARKASI

DÜĞÜN DERNEK 2 FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

BKM'nin hayata geçirdiği, müziklerini Aytekin Ataş'ın bestelediği, Selçuk Aydemir'in hem senaryosunu yazdığı hem de yönetmenliğini yaptığı Düğün Dernek 2 filmi oyuncu kadrosunda; Ahmet Kural (Tüpçü Fikret), Murat Cemcir (Çetin-Çeto), Rasim Öztekin (İsmail), Barış Yıldız (Muallim Saffet), Devrim Yakut (Hatice), Şinasi Yurtsever (Kalpazan Yılmaz), İnan Ulaş Torun (Damat Tarık), Açalya Samyeli Danoğlu (Resepsiyonist Leyla), Erdal Tosun (Deli Doktor), Ayhan Taş (Sahtekar Doktor ve Leyla'nın babası), Nükhet Duru (Kendisi), Mustafa Keser (Kendisi), Hakan Akın (Belediye Başkanı), Jelena Bozic (Monica), Deniz Erayvaz (Matias), Juris Strenga (Leton Dede), Zahide Yetiş (Doktor), Ali İhsan Varol (Sünnetçi), Ertuğrul Gültekin (Tüpçü Çırağı), Tuğçe Kurşunoğlu (Lobideki Kız), Arzu Oruç (Lobideki Kız), Ferit Aktuğ (Komiser), Tuna Kirli (Soyguncu), Giray Altınok (Soyguncu), Alper Kadayıfçı (Soyguncu) gibi isimler yer alıyor.

DÜĞÜN DERNEK 2 FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

2015 yılının en çok izlenen filmi olan Düğün Dernek 2 filminin çekimleri Sivas ve Erzincan'da çekildi. 2013 yılında vizyona giren birinci film Sivas'ta çekilmişti. Devam filminin ilk sahnelerinin çekimi de Sivas'ta yapıldı. Sonraki sahneler ise Erzincan'ın Kemaliye ilçesinde gerçekleştirildi. Filmin büyük bölümünün kırsal bölgelerde çekilen sahnelerden oluştuğunu belirtelim. Çekimler sırasında oyuncular bölge halkından büyük ilgi gördü.

DÜĞÜN DERNEK 2 FİLM AFİŞİ

411461-jpg-r-1920-1080-f-jpg-q-x-xxyxx-1.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN