Menajerimi Ara neden yok, yayından kaldırıldı mı? İşte yeni bölüm tarihi

Menajerimi Ara neden yok, yayından kaldırıldı mı? İşte yeni bölüm tarihi

Ekranların sevilen dizisi Menajerimi Ara, bayram haftası olması dolayısıyla bu akşam yayınlanmayacak. Canan Ergüder'in meme kanseri olması dolayısıyla diziden ayrılması ve reytinglerin sallantıya girmesi dolayısıyla dizinin ilerleyen bölümlerde final mi yoksa sezon finali mi yapacağı merakla bekleniyor. İşte, son fragman...

Menajerimi Ara 38. yeni bölümde neler olacak, heyecanla bekleniyor. Diziseverlerin ilgiyle takip ettiği iddialı yapımda son bölümlerde işler istendiği gibi gitmiyor. Canan Ergüder'in sağlık sorunları nedeniyle kadrodan ayrılmasının ardından son bölümde de herhangi bir konuk oyuncunun yer almaması 'yayından kaldırılıyor mu' sorusunu akıllara getirdi. Zira, bilindiği üzere her bölümde ünlü bir oyuncu konuk olarak yer alıyordu.

MENAJERİMİ ARA 37. BÖLÜM 1. FRAGMAN

MENAJERİMİ ARA BİTTİ Mİ, NEDEN YOK, FİNAL Mİ YAPTI?

Normal şartlarda bu akşam 38. yeni bölümüyle ekranlara gelmesi gereken Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümü yayınlanmayacak. Star TV'nin yayın akışına göre bu akşam saat 20.00'de Düğün Dernek 2 adlı Türk filmi yayınlanacak. 25 Ağustos 2020'de ilk bölümüyle izleyicisiyle buluşan Menajerimi Ara dizisinin ilk dönem reytingleri iyi gidiyordu. Sezon ortasında bir nebze reyting kaybı yaşayan Fransız uyarlaması yapım, yeni dizilerin başlaması ve Canan Ergüder'in meme kanserine yakalanması ve diziden ayrılmasının ardından reyting listesinde birkaç sıra geriledi. Geniş oyuncu kadrosuna sahip dizinin yapım maliyetleri bir hayli yüksek. İzlenme oranlarının düşmesi, reklamların azalmasına neden oluyor ve bu da maliyetlerin karşılanamaması anlamına geliyor. Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümünün bu akşam yayınlanmamasının nedeni Ramazan Bayramı haftası olması. Fakat ilerleyen haftalarda dizinin final yapabileceği de medya kulislerinde konuşuluyor.

38. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Netflix'te yayınlanan Fransız yapımı 'Call My Agent' dizisinden uyarlanan Menajerimi Ara'nın 38. bölümü, 23 Mayıs 2021 Pazar günü saat 21.00'de Star TV'de ekranlara gelecek. Fakat saat 20.00'de önceki bölümün tekrarının yayınlanacağını belirtelim. Menajerimi Ara tüm bölümler izlemek için online dijital platform Puhu TV'ye bakabilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Menajerimi Ara 37. bölüm özeti: İrem ve Barış'ın eski sevgili olma ihtimali, Dicle'nin kafasını karıştırıyor. Barış ise içten içe geçmişini Dicle'den saklamanın vicdan azabını çekerken ondan bir şey gizlemenin ona yalan söylemekle bir olup olmadığının ikilemini içinde yaşıyor. Öte yandan, İrem'in Barış'a dair umutları son bulmazken, Barış'a onun için savaşmak istediğini söylüyor. Ancak Barış'ın tepkisi bir kez daha sert oluyor. Gülin ve Meral, Emrah ile konuşurken Barış ve İrem'in geçmişlerini öğreniyorlar. Bu sırada gizlice onları dinleyen Tuğrul ise bu bomba haberi Ceyda ile paylaşmak için bir saniye bile beklemiyor. Bu haberi Dicle'nin kendilerinden duyması gerektiğine inanan Emrah, Gülin ve Meral soluğu büyük bir telaşla Dicle'nin odasında alırken bu büyük haberin ajanstaki etkilerinin ne olacağı gizemini koruyor.

MENAJERİMİ ARA 37. BÖLÜM 2. FRAGMAN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN