The Simpsons bir ay sonra olacakları gösterdi! Felaketin en büyüğü geliyor: 2023'ü mumla arayacağız

The Simpsons bir ay sonra olacakları gösterdi! Felaketin en büyüğü geliyor: 2023'ü mumla arayacağız

Kehanetleri gerçekleşen The Sipmsons bir ay sonra olacak felaketleri gösterdi! Felaketin büyüğü geliyor! Herkes gerçekleşmesin diye dua edecek! 2023’ü mumla arayacağız...

1989'dan bu yana devam eden ve her bölümünde ayrı kehanete sahip olan The Sipsons dizisi birçok olayı önceden tahmin etmesiyle biliniyor. Bu kez 2024 yılına dair korkutucu bir kehanetle gündeme geldi. Eğer bu tahmin gerçekleşirse dünya için korkunç bir durum ortaya çıkacak.

YAPAY KURAKLIK VE SUYUN SINIRLI DAĞITIMI

simpsons-turkiye-kehanetleri-hangi-bolumde.webp

Dizinin bir bölümünde yapay kuraklık ve suyun sınırlı dağıtımı konusu işleniyor. Bu senaryo, günümüzde yaşanan su sıkıntıları ve kuraklıkla benzerlik gösteriyor. Bu sahne seyircilerde endişeye neden oldu. Eğer gerçekleşirse dünya genelinde su sorunlarının daha da derinleşecek.

The Simpsons'un geçmişteki tahminlerinin birçoğu gerçekleştiği için bu yeni kehanet, izleyicileri ve hayranları şaşırttı. Dizi, politik olaylardan teknolojik gelişmelere, ünlülerin geleceğine kadar birçok konuda doğru tahminde bulunmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN