Thor'a alzheimer şoku! Henüz 40 yaşındaydı, Chris Hemsworth hayranlarını üzdü

Thor'a alzheimer şoku! Henüz 40 yaşındaydı, Chris Hemsworth hayranlarını üzdü

Genetik testi yaptıran Chris Hemsworth, şoke eden test sonucunun ardından hayat düzenini değiştirdiğini söyledi. İşte, Thor'u oynayan Chris Hemsworth'un karşı karşıya olduğu hastalık riski...

Marvel Sinema Evreni'nde oynadığı 'Thor' rolüyle hafızalarda yer edinen Chris Hemsworth, National Geographic'in 'Limitless' belgesel dizisinde yaptırdığı genetik test işleminden sonra hayatını değiştirecek bir sonuç aldı.

chris-hemsworth-thor.jpg

ALZHEIMER RİSKİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

40 yaşındaki oyuncunun, alzheimer riskiyle bağlantılı geninin iki kopyasına sahip olduğu ortaya çıktı. Testin ardından Chris Hemsworth, egzersiz rutinlerinde değişiklikler yaptı ve artık beyin sağlığına daha fazla odaklanıyor.

Men's Health'e verdiği bir röportajda, "Egzersiz programlarıma her zaman oldukça sadık oldum, ancak son zamanlarda herhangi bir dış ses veya uyarı olmadan kendinize zaman ayırmanın ve dinginliğe zaman ayırmanın önemini gerçekten hissettim" derken yalnızlığına daha çok özen gösterdiğini vurguladı.

BUZ BANYOSU YAPIYOR

Avustralyalı oyuncu, egzersiz rutinlerinin önemli olduğunu ancak farkındalık çalışmalarına daha çok odaklandığını söyledi. Ayrıca uyku düzenine de son derece dikkat ederken, buz banyosu yapmayı da ihmal etmiyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN