Tolga Çevik'ten 'vize' tepkisi: Galiba gülelim istemiyorlar

Tolga Çevik'ten 'vize' tepkisi: Galiba gülelim istemiyorlar

Komedyen Tolga Çevik, Kanada Toronto'daki gösterisi için yaptığı vize başvurusu için geri dönüş alamamasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Çevik, "Aylar önce Kanada Konsolosluğuna vize başvurusu yaptık, fakat gel gör ki bugün hâlâ cevap yok. Galiba gülelim istemiyorlar." dedi.

Vize krizi ouncu ve Komedyen Tolga Çevik'i de vurdu. Kanada Toronto'daki gösterisi için Kanada Konsolosluğu’na yaptığı vize başvurusuna geri dönüş alamayan Çevik, sosyal medyadan tepki gösterdi. Çevik “Galiba gülelim istemiyorlar. Öyle mi sevgili Konsolosluk?” diye sordu.

Çevik, Twitter hesabından yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Toronto’daki dostlar! Aylar önce salonu doldurdunuz, müteşekkiriz. Fakat biz de aylar önce Kanada Konsolosluğuna vize başvurusu yaptık, fakat gel gör ki bugün hâlâ cevap yok. Galiba gülelim istemiyorlar. Öyle mi sevgili Konsolosluk?"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN