'Torunumun biberonu dahi altından' diyen Kobra Murat İbrahim Tatlıses'i hedef aldı: "Arabam bile yok! Altın kemer abartı..."

'Torunumun biberonu dahi altından' diyen Kobra Murat İbrahim Tatlıses'i hedef aldı: "Arabam bile yok! Altın kemer abartı..."

Son dönemde tepki toplayan açıklamalarda bulunan 'Kobra Murat' lakaplı Murat Divindiler, bu kez de kızına altın kemer takan İbrahim Tatlıses'i hedef aldı. Geçtiğimiz günlerden torununun biberonunun dahi altından olduğunu açıklayan Kobra Murat'ın, İbrahim Tatlıses hakkındaki açıklamaları sosyal medyada tepki topladı.

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda servetini açıklayarak 18 tane ev ve 18 kilo altına sahip olduğunu söyleyen Kobra Murat, sözlerine açıklık getirmişti. Kobra Murat daha sonrasında şaka yaptığını dile getirirken torununun biberonunun dahi altından olduğunu söylemişti. Ünlü isim ayrıca Almanya'nın Türkiye'den daha fakir bir ülke olduğunu da öne sürmüştü. Kobra Murat bu kez de kızına altın kemer takan İbrahim Tatlıses'i hedef aldı.

Renkli şahne şovlarıyla ün kazanan ve "Romanların Prensi" olarak anılan ve 'Kobra Murat' adıyla bilinen Murat Divindiler, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda mal varlığını açıklayarak dikkatleri üzerine çekmişti.

18 kilo altın ve 18 tane eve sahip olduğunu açıklayan ünlü isim takipçilerini şaşkınlığa uğratmıştı. Kobra Murat'ın açıklamaları sosyal medyada viral olurken ünlü isim açıklamalarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

ŞAKA YAPTIM: TORUNUMUN BİBERONU BİLE ALTINDAN DEMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde, Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Söylemezsem Olmaz' adlı programa katılan Kobra Murat, "2 tane altın kasamız var. İçinde 18 kilo altın var" şeklindeki açıklamalarının şaka olduğunu söylerken 'torununun biberonunun bile altından' olduğunu açıklamıştı.

kobramurat21.webp

Canlı yayında açıklamalarda bulunan Kobra Murat arabasının bile olmadığını vurgulayarak şunları söylemişti:

TEREYAĞINI ÇANTAMA ATIP EVE GÖTÜRÜYORUM

"Ben bir şaka yaptım.18 kilo altınım var dedim. 18 tane evim var dedim. Dünden bu yana bin 200 insan, telefonlar, mesajlar... Mağdur insanlar, böbrek istiyorlar, ev istiyorlar, araba istiyorlar, düğün istiyorlar. İnanın benim arabam bile yok. Uçakta tereyağı veriyorlar ya onu çantama atıp eve getiriyorum. Çünkü biz fakirlikten yetiştik. Hani diyorum çocuğum ekmeğine sürer...

BÜYÜK OĞLUMA ARABA ALDIM

Birikimim çok var. Çocuklarıma evlerini aldım. Yazlıklarını aldım. Büyük oğluma araba aldım. Torunumun biberonu bile altından. Ben öldüğüm zaman fakirlik görmesinler."

KARIMIN ALTIN TACI VAR

Kasa tutuyoruz evde tutmuyoruz. Ben hâlâ Roman mahallesinde oturuyorum. Karımın altından tacı var. Gelinimin var. Bizim mahallede fakirlerde bile var onlar. 8 ayar onlar hep. "

"ALMANYA BİZDEN DAHA FAKİR"

Kobra Murat daha sonrasında ise Cumhuriyet gazetesine açıklamalarda bulunarak, Almanya'nın Türkiye'den daha fakir bir ülke olduğunu dile getirmişti.

kobra.webp

Kobra Murat Cumhuriyet'e şunları söylemişti:

"Konserlerime Türkiye'de binlerce insan geliyor mesela. Almanya'ya da gidiyorum, orası bizden daha fakir. Almanya'daki kadınlar konsere epilasyon yaptırmadan, sakallarıyla geliyorlar. Türkiye'dekiler allı pullu geliyor. Bir şekilde Allah yardım ediyor. Albayrak allanacak. Allah bize yardım edecek. Ne kadar parasız kalsak da hayata gülerek bakalım. Denizimiz, göllerimiz var. Cennetin bir köşesidir Türkiye."

Ünlü isim bu kez de TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına katılarak adından söz ettirdi. Kobra Murat, daha önce yaptığı açıklamalarının yanlış anlaşıldığını ifade ederken 9 gayrimenkulü olduğunu, arabasının bile olmadığını hatta işe toplu taşıma ile gittiğini söyledi.

"ARABAM BİLE YOK BENİM"

Kobra Murat çok konuşulan mal varlığının detayları için şunları söyledi:

''Ben şu ana kadar yaptırdığım altın 18 kiloyu bulmuştur' dedim, kes - yapıştır olunca... Ben gerçek varlığımı açıklayayım. Benim 1 dairem var, oğluma 1 daire aldım, kızıma 1 daire aldım, öteki oğluma 1 daire aldım. 2 tane yazlık aldım. 2 tane gecekondum var dedelerimden kalma. 23 metrekare evde 6 kişi yaşadık biz 6 sene. 1 tane de 20 metrekare 3 katlı dükkanım var.

Olan bu. Arabam bile yok benim. 9 gayrimenkulüm var. Bir de çoluğuma çocuğuma adet olarak yaptırdığım 14 ayarlardan kaba şeyler falan var. Babalarından hatıra onlara. Ben bunları açıkladıktan sonra telefonlarım durmuyor. Millet benden ev, araba istiyor. Ben de çok vicdanlı bir insanım. Otobüsle, metrobüsle çalışmaya giderim. Mahallede ihtiyacı olan kim varsa onlara dağıtırım yolda, Allah karşıma çıkarır. İşe giderken kıyafetlerimi sırt çantamla götürüyorum. 'Çok zengim diyorsun, atıyorsun' yazanlar olmuş. Halkın içinden bir insanım.''

640xauto.webp

"GÖSTERİŞ OLARAK ABARTILI"

Konuşması sırasında İbrahim Tatlıses'in kızına taktığı altın kemeri de yorumlayan ünlü isim şunları söyledi:

"İbrahim Tatlıses'in taktığı bizimkilerden. Gösteriş olarak abartılı ama satınca o kadar yüksek değil. 200 bin TL'ye alıyorsan 100 bin TL'ye satıyorsun öyle düşün" açıklamasında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN