"Kobra Murat" servetini açıkladı herkesin ağzı açık kaldı! Yok artık: "18 ev 18 kilo altın..."

"Kobra Murat" servetini açıkladı herkesin ağzı açık kaldı! Yok artık: "18 ev 18 kilo altın..."

'Kobra Murat' lakaplı Murat Divandiler, katıldığı bir programda servetini açıkladı. Ünlü ismin açıklamaları magazin dünyasına bomba gibi düştü. İşte detaylar...

Renkli şahne şovları, sahne danslarıyla dikkat çeken ve "Romanların Prensi" olarak anılan Kobra Murat, dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Şarkıcının mal varlığını duyanların ağzı açık kaldı.

'Kobra Murat' lakaplı Murat Divandiler, Caner Toygar’ın Youtube programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Mal varlığı hakkında da bilgi veren şarkıcı, izleyenleri adeta şoke etti.

Bazen 21 saat çalışıp yalnızca 3 saat uyuduğunu belirten ünlü isim, serveti hakkında “2 tane altın kasamız var. İçinde 18 kilo altın var. Karım diyor ki artık altın yaptırma Murat, kasalar almıyor. Karımın üstüne paralar var, benim üstüme paralar var, çocuklarımın üstüne paralar var. 18 tane evim var, 4 tane yazlığım var. Ama hepsi alın teri” şeklinde konuştu.

kobramurat21.webp

LAKABI NEDEN KOBRA MURAT?

Murat Divandiler'in 'Kobra Murat' lakabının nereden geldiği merak konusuydu. Ünlü isim, bu duruma da açıklık getirdi. Terzilik yaptığı dönemde zengin bir kadına kostüm diken isim, yine aynı kadın tarafından düğüne davet edildi.

Murat Divandiler’in düğünde yaptığı 'kobra' şovu sonrası adı 'Kobra' olarak anılmaya başladı. Bu durum sonrası ‘Keskin Makas’ olan dükkanının adını da ‘Romanların Cemil İpekçi’si Kobra Murat’ olarak değiştirdi. Ünlü sanatçı Seda Sayan tarafından çıktığı bir defilede keşfedildiğini belirten Kobra Murat, sonrasında ise sahne şovlarına ve şarkıcılığa başladığını açıkladı.

GENÇLİK FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Kobra Murat adını kullanan Murat Divandiler, geçtiğimiz günlerde paylaştığı gençlik fotoğrafıyla gündeme gelmişti. 3 çocuk babası olan Kobra Murat'ın gençlik yıllarında eşiyle birlikte çekilen fotoğrafları görenleri şaşırttı. Değişimi şaşkına çeviren Murat’ın fotoğraflarının altına kullanıcılar “Bu Kobra Murat olamaz” , “İnanmıyorum kesinlikle bu Kobra değil” şeklinde yorumlar yaptı.

kobramurat3.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN