'Torunumun biberonu dahi altından' diyen Kobra Murat'ın evini görenler gözlerine inanamadı! 'Bu kadarı da çok abartı'

'Torunumun biberonu dahi altından' diyen Kobra Murat'ın evini görenler gözlerine inanamadı! 'Bu kadarı da çok abartı'

Son dönemde tepki toplayan açıklamalarda bulunan 'Kobra Murat' lakaplı Murat Divindiler, bu kez eviyle gündeme geldi. "Romanların Prensi" olarak anılan ünlü şarkıcının evini görenler gözlerine inanamazken bazı kullanıcılar da tepkilerini 'Bu kadarı da çok abartı' şeklinde dile getirdi.

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda servetini açıklayarak 18 tane ev ve 18 kilo altına sahip olduğunu söyleyen Kobra Murat, bu açıklamalarının ardından tepki toplamıştı. Sözlerine açıklık getiren Kobra Murat, 'arabam bile yok' diyerek şaka yaptığını dile getirmiş ancak torununun biberonunun dahi altından olduğunu söylemişti.

Almanya'nın Türkiye'den daha fakir bir ülke olduğunu da öne süren Kobra Murat, kızı Dilan Çıtak'a altın kemer takan İbrahim Tatlıses'i hedef alarak "Gösteriş olarak abartılı ama satınca o kadar yüksek değil. 200 bin TL'ye alıyorsan 100 bin TL'ye satıyorsun" açıklamasında bulunmuştu.

Bu açıklamalarının ardından renkli şahne şovlarıyla ün kazanan ve "Romanların Prensi" olarak anılan 'Kobra Murat' Murat Divindiler'in evi merak konusu olmuştu.

EVİNİ GÖRENLER GÖZLERİNE İNANAMADI

Ceyda Kasabalı ve Fırat Albayram'ın sunumuyla izleyicilerle buluşan 'Noluyo ya' programına konuk olan Kobra Murat'ın evini görenler gözlerine inanamadı.

"ADINI 'KOBRA KONAĞI' KOYACAĞIM"

Dükkanını ve dükkanının yanındaki gecekonduyu yıkarak 5 katlı bina yapacağını açıklayan Kobra Murat, binanın adını da 'Kobra Konağı' koyacağını açıklayarak "Her şeyi karımla çocuklarımla kendimiz yaptık. Yuvamda çok mutluyum. Hepsi kendi emeğim. Bu taşları biz yapıştırdık. Dükkanımı ve yanındaki gecekonduyu yıkıp 5 katlı bina yapacağım. Kobra Konağı yazdırıp çocuklarıma hatıra bırakacağım. Hayatta altın bozdurmayız. Sıkışırsak belki ama... Bize küflü altınlı derler... dedi.

​​​​​​​

Kobra Murat'ın kızı da çekimlerde gerçek altınlarını takarak görüntülenirken görüntüleri izleyen sosyal medya kullanıcıları Kobra Murat'a "Bu kadarı da çok abartı" şeklinde tepki gösterdi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN