Tuvana Türkay yeni aşka yelken açtı: Kendisinden 14 yaş büyük sevgilisiyle görüntülendi

Tuvana Türkay yeni aşka yelken açtı: Kendisinden 14 yaş büyük sevgilisiyle görüntülendi

Oyuncu Tuvana Türkay, kendisinden 14 yaş büyük iş insanı İzzet Antebi ile el ele kameralara yansıdı.

Oyuncu Tuvana Türkay ile kendisinden 14 yaş büyük iş insanı İzzet Antebi ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Bodrum'da tatil yapan çift geçtiğimiz akşam Gündoğan'da kameralar tarafından görüntülendi.

SORULARI CEVAPSIZ BIRAKTI

Toplantıya sevgilisi ile birlikte el ele katılan Antebi, objektiflere poz vermeyi de ihmal etmedi. Çift, böylelikle haklarında çıkan aşk dedikodularını doğrulamış oldu. Bir hayli keyifli oldukları görülen ikili, muhabirlerin sorularını ise yanıtsız bıraktı.

"ELİMİ TUTAN ALIR" DEMİŞTİ

Türkay, geçtiğimiz aylarda ilişkilerle ilgili olarak “Hiç istemez gibi görünürüm. Duygusal olduğumu karşı taraf anlar. Elimi tutan alır” demişti.

62c3f4db04e61-001.png

LONDRA'YA TAŞINMAM SÖZ KONUSU DEĞİL

Öte yandan ünlü oyuncu, geçtiğimiz aylarda basına yansıyan Londra'ya taşındığı yönündeki haberlere açıklık getirmişti. Türkay, "Öyle yazıldığı gibi bir şey yok. Ben sürekli Londra'ya işlerim olduğu için gidip, geliyorum. Okulum orada. Londra'ya taşınmam söz konusu değil." diye konuşmuştu.

SEVGİ İLE BİR İNSANA YAPTIRAMAYACAĞIMIZ HİÇBİR ŞEY YOK

Tuana Türkay, aşkın kendisi için ne anlam ifade ettiği sorusuna ise, "İnsan anne karnına düştüğü andan itibaren sevgiye muhtaç bir canlı. Sevgi ile bir insana yaptıramayacağımız hiçbir şeyin olmadığına inanırım. Gelin görün ki bu kıymetli ihtiyaç ile her an her saniye karşılaşamıyoruz." yanıtını vermişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN