Üçüncü kez Guinness kitabına girdi: Rekor kırmadan duramıyor! Bakın ne yaparak rekor kırdı...

Üçüncü kez Guinness kitabına girdi: Rekor kırmadan duramıyor! Bakın ne yaparak rekor kırdı...

Nijeryalı peruk ustası, ürettiği perukla Guinness Dünya Rekorları kitabına girdi. Ünlü peruk ustası, kariyerindeki üçüncü Guinness rekoru olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Guinness Dünya Rekorları (GWR), Nijeryalı kadın peruk ustası Helen Williams'ı 'en geniş peruk yapma' rekorunun sahibi ilan etti.

Guinness Dünya Rekorları tarafından yapılan açıklamada, Nijerya'nın ticari şehri Lagos'ta yaşayan 31 yaşındaki Helen Williams'ın 3,65 metre genişliğindeki peruğu üreterek yeni rekor kırdığı belirtildi.

Açıklamada, Helen Williams'ın peruğu hazırlamak için 800'den fazla saç demeti kullandığı ve 2 bin 719 dolar harcadığı kaydedildi.

dunyanin-en-buyuk-perugu-helen-williams-1

ÜÇÜNCÜ KEZ GUINNESS REKORLAR KİTABI'NA GİRDİ

Helen Williams'ın hazırladığı peruğun Mini Cooper uzunluğundan daha fazla olduğu belirtilen açıklamada, "Ölçek için, bir Mini Cooper 3,63 metre uzunluğundadır. Helen Williams, şubat ayında çalışmaya başladı ve çalışmayı tamamlaması bir aydan biraz fazla sürdü" ifadeleri kullanıldı.

Nijerya'da bu alanda 8 yıldır profesyonel çalışan ve daha önce 'en uzun peruk yapma' ve aynı zamanda 90 saç tokası ile '30 saniye içinde bir perukta en fazla saç tokası' rekorunu elinde bulunduran Helen Williams, üçüncü kez Guinness Dünya Rekorlar Kitabı'na girdi.

dunyanin-en-buyuk-perugu-helen-williams-2-001

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN