Ünlü fenomen polisin aldığı rüşveti saniye saniye kaydetti! Kardeş kardeşe bunu yapar mı?

Ünlü internet fenomeni Alper Rende, uğradı polis rüşvetini saniye saniye kameralara kaybedince olanlar oldu. Polisin aldığı rüşveti kameralarla gösteren fenomenim bu paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Bazı kullanıcılar “kardeş kardeşe bunu yapar mı?” yorumunu yaptı.

Oda TV'de yer alan habere göre, sosyal medya fenomeni Alper Rende, geçtiğimiz günlerde Ermenistan’a gitmişti. Buradan sonra rotasını Azerbaycan’a çeviren ünlü fenomen yaşadığı bir olayı takipçileriyle paylaştı. Azerbaycan polisinin ünlü fenomenden rüşvet istediği anlar sosyal medyada infial yarattı. Bazı sosyal medya kullanıcıları bu duruma tepki göstererek “kardeş kardeşe bunu yapar mı?” Yorumlarını yaptı.

AZERBAYCAN GEZİSİNDE BEKLENMEDİK OLAY

Geçtiğimiz günlerde Ermenistan’a giden sosyal medya fenomeni Alper Rende, orada geçirdiği günlerde yaşadığı ırkçılıkla gündeme gelmişti. Ermenistan ziyaretinden sonra rotasını Azerbaycan’a çeviren ünlü fenomen burada da hiç beklemediği bir olayla karşılaştı.

yeni-proje-31.jpg

Rende, Karabağ Savaşı’nın Meydana geldiği yerleri de ziyaret ederek bu anlarını takipçileriyle paylaştı. Yollarda oldu günlerden birinde ise yaşadığı tatsız bir olay hem onu hem de görüntüleri izleyen takipçilerini oldukça üzdü.

Alper Rende, bir otoparkta beklediği anlarda yanına bir trafik polisi geldi de trafiği aksattı adları gerekçesiyle ünlü fenomene ceza yazmak istedi. Ekip ise durdukları konumun trafiği aksatma adınla anlatmaya çalışırken polisin kendilerinden rüşvet istediğini anladı. O anlar kameralara yansırken görüntülerin sosyal medyaya düşmesi tepkilere yol açtı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN