Ünlü oyuncunun evi kurşunlandı! Annesiyle evinde oturuyordu, ölümden döndüler, o anları anlattı

Birçok televizyon dizisinde de rol alan ünlü oyuncu, yaşadığı korkunç olayla hayatının şokunu yaşadı. Deneyimli oyuncu, annesiyle evinin salonunda otururken gelen kurşunla neye uğradığını şaşırdı. İşte detaylar...

2000'li yılların popüler dizisi 'Arka Sıradakiler'de 'Büşra' karakteriyle hafızalarda yer edinen Gözde Mukavelat, 'Acil Aşk Aranıyor' ve 'Küçük Gelin' gibi çeşitli dizilerde rol aldıktan sonra gözlerden uzak bir hayat sürmeye başlamıştı. Çeşitli reklam filmlerinde oynamaya devam eden 38 yaşındaki oyuncu, annesiyle birlikte evde otururken şoke eden bir olay yaşadı.

gozde-mukavelat-arka-siradakiler.jpg

GÖZDE MUKAVELAT'İN EVİNE KURŞUN İSABET ETTİ

Yaşadığı korkunç olayı anlatan Gözde Mukavelat, "Hareket edemedik, evin içinde duvara geldi kurşun, annem o tarafta oturuyordu, kim bilmiyoruz, düşmanım yok ama bilemiyorsun ki..." dedi.

"Çok tedirgin oldum" diyen deneyimli oyuncu, "Polis geldi kovan aradı, ara sokaklarda kamera yok, ne yapılabilir ki, Allah'a emanet yaşıyoruz. Burası Şişli, şehrin göbeği... Dikkat edin bile diyemiyorum çok korktum sadece. Ülkede güvenlik büyük sorun" diyerek sitem etti.

gozde-mukavelat-kimdir-hangi-dizilerde-oynadi.jpg
Gözde Mukavelat

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN