Ünlü şarkıcıdan kahreden haber! Klip çekiminde kaza geçirdi

Ünlü şarkıcıdan kahreden haber! Klip çekiminde kaza geçirdi

Uzun bir aranın ardından hayranlarıyla buluşmak için geri sayıma geçen ünlü şarkıcı Güllü, söz ve müziği Yıldız Tilbe imzası taşıyan "Unutamazsın Beni" isimli şarkının klibinde aracını sürerken gaz ve frenin yerini karıştırınca ağaca çarptı.

Ünlü şarkıcı Güllü, söz ve müziği Yıldız Tilbe'ye ait olan 'Unutamazsın Beni' şarkısının klibi için kamera karşısına geçti. Klip çekiminde kaza geçiren ünlü şarkıcı, hayranlarını üzüntüye boğdu.

Snob Magazin'de yer alan habere göre; Uzun bir aranın ardından hayranlarıyla buluşmak için geri sayıma geçen Güllü, söz ve müziği Yıldız Tilbe imzası taşıyan "Unutamazsın Beni" isimli şarkıya klip çekmek için kamera karşısına geçti. Yeni şarkısı Unutamazsın Beni'nin klibi için Etiler'de kamera karşısına geçen Güllü, klibin çekildiği esnada aracını sürerken gaz ve frenin yerini karıştırınca ağaca çarptı.

Yapımcılığını Harun Savaş Aksoylu ve Fatih Aksoylu'nun üstlendiği şarkı tüm dijital platformlardaki yerini alırken Güllü'nün kazayı senaryo gereği yaptığı öğrenildi.

Şarkıcı Güllü, klip çekiminde gaz ve frenin yerini karıştırınca kaza yaptı

İSTESEM BU KADAR GERÇEK OLAMAZDI

Senaryo gereği arabayla ağaca çarpması gereken Güllü, gaz ve frenin yerini karıştırınca sahne gerçek oldu. Ağaca çarparak kaza yapan Güllü, ufak bir panik ve şaşkınlık yaşadı.

Kazadan yara almadan kurtulan sanatçı, geçirdiği kaza hakkında "İstesem bu kadar gerçekçi olmazdı. Her şey iyi bir çalışma ortaya çıkarmak içindi. Ufak bir talihsizlik diyelim, bizim nazar boncuğumuz da bu olsun" açıklamasında bulundu.

Şarkıcı Güllü, klip çekiminde gaz ve frenin yerini karıştırınca kaza yaptı

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN