Uykusuz'dan Bakan Nebati kapağı: Kartını unuttun fakir

Uykusuz'dan Bakan Nebati kapağı: Kartını unuttun fakir

Haftalık mizah ve karikatür dergisi Uykusuz bu haftaki kapağına Bakan Nebati'nin "Dar gelirliye, fakir fukaraya vermek bereket getirir" sözlerini kapağına taşıdı. Derginin kapağında bankamatikten para çeken bir kişinin arkasından Nebati'nin 'Kartını unuttun lan fakir' dediği görüldü.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, asgari ücretle ilgili açıklamasında "Asgari ücretliye de, memura da, emekliye de ne verilse haklarıdır. Dar gelirliye, fakir fukaraya vermek bereket getirir" ifadelerini kullanmıştı. Nebati'nin açıklamaları tepkiye neden olmuştu.

Uykusuz Dergisi de son sayısında Bakan Nebati'nin açıklamalarını kapağına taşıdı. Kapaktaki karikatürde, bankamatikten para çeken bir kişinin arkasından Bakan'ın "Kartını unuttun lan fakir" dediği görülüyor.

basliksiz-2aa.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN