Hakime Hanım Türk Dizi Tarihinin En Büyük Kadrosuyla Geliyor! İşte Dizilerin Fişini Çekecek Hakime Hanım'ın Efsane Kadrosu

Hakime Hanım Türk Dizi Tarihinin En Büyük Kadrosuyla Geliyor! İşte Dizilerin Fişini Çekecek Hakime Hanım'ın Efsane Kadrosu

Adalet ve hukuk temalı diziler gittikçe ekranlarda çoğalmaya başladı. Bunlardan biri de başrolünü Vahide Perçin'in oynayacağı Hakime Hanım dizisi. Senaryosu ile şimdiden kendinden söz ettiren dizinin kadrosunda şimdiden netleşmeye başladı. Ekranları kasıp kavuracağa benzeyen Hekime Hanım kadrosunda Kaan Yıldırım'dan Cem Davran'a kadar çok sayıda isim var. İşte dizisinin muhteşem kadrosu.

Senaryosu ile şimdiden kendinden sıkça söz ettiren Hakime Hanım dizisi usta kadrosu ile de dikkatleri çekmeye başladı. Hukuk konulu dizi gelecek sezon ATV ekranlarında izleyicinin karşısına çıkacak. Hayranlarının merakla beklediği dizi konusu kadar oyuncuları ile de herkesin merakını uyandırdı. İşte Hakime Hanım dizisinin usta kadrosu.

bahide.jpg

VAHİDE PERÇİN YİNE OYUNCULUĞUNU KONUŞTURACAK

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çeken Vahide Perçin'in dizinin finale gitmesinde sonra yeni bir proje ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Hukuk konusunun işleneceği Hakime Hanım dizisinde başrol oynayacak olan Vahide Perçin'e başka usta isimlerde eşlik edecek. Sağlam kadrosu ile izleyicinin karşısına çıkmayı planlayan dizide adeta yer yerinden oynayacak. Ekranlara son zamanlarda en çok işlenen konular arasında yer alan adalet ve hukuk kavramları Hakime Hanım dizisinde de işlenecek. Dizide güçlü kadın profilini oynayacak olan Vahide Perçin'in oyunculuğu ise merak konusu oldu. Usta oyuncu tüm teklifler arasında bu diziyi kabul etti. . Your Honor isimli ABD dizisinden uyarlanan Hakim dizisi beklediği ilgiyi göremeyen ATV bu defa Hakime Hanım ile planladığı reytingi almayı düşünüyor.

cem-devren.jpg

DİZİ KADROSUNA DAHİL OLAN OLANA

Vahide Perçin’in başrolündeki dizinin diğer oyuncu kadrosu da yavaş yavaş belirlenmeye başladı. Cem Davran’ın başrol erkek oyuncusu olacağı söylenirken, Feyza Sevil Güngör de dizinin yeni isimlerinden birisi oldu. Hakime Hanım dizisinde Cem Davran hikayede kadın hakimin kocasını ve Feyza Sevil Güngör de bu hakimin kızını oynayacak.

kaan-yildirim.jpg

Diziye dahil olan bir diğer isimde Kaan Yıldırım olduğu ortaya çıktı. Yıldırım'ın yanı sıra Cem Sürgit ve Yusuf Çim de kadroya dahil oldu. Yusuf Çim de hikayede kadın hakimin oğlunu canlandıracak. Dizi gelecek sezonda ekranlarda olacak.

im.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN