WhatsApp kullananlara müjde! Artık her şey telefonunuzda kalacak: Resmen tanıtıldı

WhatsApp kullananlara müjde! Artık her şey telefonunuzda kalacak: Resmen tanıtıldı

Milyonlarca insan tarafından kullanılan WhatsApp uygulaması yeni güncellemesini duyurdu! Artık her şeyi telefonunuzda saklayabileceksiniz! Tüm detaylar haberimizde.

Tüm dünyada milyonlarca insanın tercih ettiği mesajlaşma ve konuşma uygulaması WhatsApp sık sık güncellemelerini kullanıcılarına sunuyor. Peki yeni güncellemede neler olacak? Ne zaman kullanıma sunulacak? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

WHATSAPP YENİ GÜNCELLEMESİ

WhatsApp tarafından duyurulan yeni güncellemeye göre kanallar özelliği içinde metin, fotoğraf, video, sticker, anket gibi standart mesaj bölümünde olan her şey kullanıma sunulacak. Yalnızca kanal yetkilileri tarafından mesaj yazılacak ve güncelleme yakın zamanda kullanıma çıkacak. 

Whatsapp Güncelleme

Yapılan haberlere göre kanallar bölümünde olan mesajlar ve kişisel bilgiler kimseyle paylaşılmayacak. Kanal yöneticileri de kişisel bilgileri görüntülemeyecek ve kanal geçmişleri 30 gün sonra silinecek. WhatsApp yeni güncellemesi ilk olarak Kolombiya ve Singapur'da kullanılacak ve önümüzdeki aylar içinde birçok farklı ülkeye ücretsiz olarak çıkacak. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN