'Yakışıklı Güvenlik' olarak tanınan fenomene 142 bin TL ceza! Ehliyetine el konuldu

'Yakışıklı Güvenlik' olarak tanınan fenomene 142 bin TL ceza! Ehliyetine el konuldu

"Yakışıklı Güvenlik" lakaplı fenomen Muhammet Sürmeli, çakarlı araç kullanımı nedeniyle 142 bin TL ceza aldı! Ehliyetine el konulurken, aracı trafikten men edildi.

Sosyal medyada "Yakışıklı Güvenlik" olarak tanınan fenomen Muhammet Sürmeli, çakarlı araç kullanımı nedeniyle trafik ekiplerine yakalandı. Denetim sırasında yapılan kontrollerde, yetkisiz çakar kullanımı başta olmak üzere birden fazla trafik ihlali tespit edildi. Sürmeli’ye, toplamda 142 bin 255 TL idari para cezası kesildi.

ARACI TRAFİKTEN MEN EDİLDİ

resim-2025-02-13-134545591.png

Trafik polisleri tarafından durdurulan Sürmeli'nin aracında izinsiz cam filmi ve logolar bulunduğu da belirlendi. Ehliyetine 1 ay süreyle el konulurken, aracı ise 30 gün boyunca trafikten men edildi.

Yetkililer, trafiği tehlikeye atan usulsüz çakar kullanımına karşı denetimlerin devam edeceğini belirtirken, bu tür ihlallerin ağır yaptırımlarla cezalandırılacağını vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN