Yalı Çapkın Seyran'ın çocuğu ortaya çıktı! Dizinin seyri değişti

Yalı Çapkın Seyran'ın çocuğu ortaya çıktı! Dizinin seyri değişti

Star TV ekranlarının en çok izlenen dizisi Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti'nin koltuğu elinden almasından sonra senaryoyu değiştirdi. Boşanma eşiğine gelen gelen Ferit ile Seyran herkesi şaşırtırken bir detay daha ortaya çıktı. Seyran'ın hamile olduğunu gören "Yok artık" dedi. Çocuğuyla ilk görüntüsü yayınlandı

Yalı Çapkını dizisinde olaylar bitmiyor. Her bölümü izlenme rekorları kıran dizide flaş bir karar çıktı. Dizinin başrol oyuncusu Seyran anne oluyor. Çocuğuyla ilk görüntüsü herkesi şaşına çevirdi.

yalicapkininezaman.jpg

SEYRAN'IN ÇOCUĞU ORTAYA ÇIKTI

Kızılcık Şerbeti ile büyük bir rekabete giren Yalı Çapkını dizisinde sürpriz bir gelişme yaşanacak.

yali.jpg

Sosyal medyaya sızan yeni bölümlerin senaryosu iddialarına göre; Ferit ile boşanma noktasına gelen Seyran'ın hamile olduğunu öğreneceğiz.

yalicapkini.jpg

BEBEĞİ GÖREN YORUM YAĞMURUNA TUTTU

Yeni senaryoyu okuyan dizi izleyicileri Afra Saraçoğlu'nun hamilelik görüntülerini ve hatta çocuğunu paylaşmaya başladı.

capkin.jpg

Senaryonun devamı ise merak konusu oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN