Yalı Çapkını'nda kritik karar: Pelin'in kaderi belli oldu

Yalı Çapkını'nda kritik karar: Pelin'in kaderi belli oldu

Önümüzdeki hafta sezon finali yapması planlanan Yalı Çapkını dizisinde "Pelin" karakterinin diziden çıkacağı öğrenildi. Karakteri canlandıran Buçe Buse Kahraman'ın da yeni bir projeyle anlaştığı belirtildi.

Star Tv'nin fenomen dizisi Yalı Çapkını'nın 14 Haziran’a uzatılması planlanan sezon final tarihi son gelen bilgiye göre yeniden 7 Haziran’a alındı. Ayrıca OGM Pictures imzalı dizide Pelin karakterine bu sezon itibarıyla kesin olarak veda ediliyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; Pelin karakterini canlandıran oyuncu Buçe Buse Kahraman da yeni bir diziyle anlaşma aşamasına geldi.

2-001.jpgTürkü Su Demirel

'SERPİL' GELİYOR

Yeni sezonda senarist Mehmet Barış Günger’in ayrılacağı konuşulan diziye Serpil karakteri dahil oluyor. İfakat’ın yeğeni Serpil’e yakın zamanda final yapan Ömer dizisinin genç oyuncularından Türkü Su Demirel hayat verecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN