Yarın işe gidecekler dikkat! Çalışanlara kar izni geldi, o tarihe kadar çalışanlara valilikten kar tatili

Yarın işe gidecekler dikkat! Çalışanlara kar izni geldi, o tarihe kadar çalışanlara valilikten kar tatili

Valilikten çalışan vatandaşlara müjdeli haber geldi. Kar yağışı nedeniyle işe giden vatandaşlar izinli sayılıyor. Bingöl'de başlayan yoğun kar yağışı sonucunda olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün ve yarın idari izin verildi. Peki izin nasıl kullanılır? İşte tüm detaylar..

Çalışanlara valilikten izin geldi!

Uzun zamandır beklenen kar yağışının gelmesi üzerine valilikten açıklama geldi. Valilik tarafından alınan karar doğrultusunda Bingöl genelinde kar yağışı ve olumsuz hava koşullarının etkili olduğu görülüyor.

Yaşanan hava olayı ile birlikte Bingöl Valiliğinden gelen açıklama ile hamile ve engelli personellere idari izin verildi. Yapılan açıklamada, "İlimiz genelinde devam eden yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle kamuda görevli hamile ve engelli personel, 2-3 Şubat'ta iki gün süreyle idari izinli sayılacaklardır." ifadelerine yer verildi.

c99cddc710-scaled.jpg

Bingöl Valiliği'nden kar tatili!

Ülke genelinde hâkim olan kar yağışı üzerine ilk adım Bingöl Valiliğinden geldi. Yaşanan olumsuz koşullar nedeniyle idari izin ile hamile ve engelli personellere bugün ve yarın olmak üzere izin verildi.

Yoğun kar yağışı üzerine idari izin verilen Bingöl Valiliği kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Kar tatili üzerine birçok vatandaş kar yağışı beklenilen şehirleri araştırmaya koyuldu. Olumsuz hava koşulları nedeniyle tatili kapmak isteyen vatandaşlara cevap ise Meteoroloji Genel Müdürlüğünden geldi.

70a4282d15f9164711.jpg

Kar yağışı beklenen iller!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalar ile birlikte kar yağışı beklenen iller tek tek açıklandı. Yapılan açıklamaya göre Ağrı, Artvin, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elâzığ, Erzincan, Erzurum, Giresun, Gümüşhane, Hakkâri, Mersin, Kars, Malatya, Muş, Ordu, Rize, Siirt, Trabzon, Tunceli, Van, Bayburt, Batman, Şırnak ve Ardahan olmak üzere birçok ilde kar yağışı bekleniyor. Yoğun kar yağışının beklendiği illerde valilikten izin verilebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN