Yastık altında altını olan o tarihi beklesin! Ünlü bankadan açıklama var: Bakın gram altın kaç TL'yi görecek!

Yastık altında altını olan o tarihi beklesin! Ünlü bankadan açıklama var: Bakın gram altın kaç TL'yi görecek!

Piyasalarda FED kararı ile gerileme devam ediyor. Bankaların FED açıklaması ne oldu? Merak edilen bütün detaylar haberimizde.

Altın fiyatlarında gerileme devam etmektedir. Altında yaşanan hareketlilik sonucunda uzmanlar tahminlerde bulundu. Dünyaca ünlü banka FED ise fiyatlar ile ilgili açıklamada bulundu. Yatırımcılar için yapılan uyarılar nedir? Tüm detaylar haberimizde.

O TARİHTE ALTINDA RALLİ BAŞLAYACAK!

Dünyaca ünlü banka FED kararı ile altın fiyatlarında gerileme yer aldı. Yatırımcılar için 22 ayar bilezik, çeyrek altın, tam altın, yarım, gram altın en çok tercih edilen oldu. Ons altında yaşanan hareketlilik gramda da değişiklik yarattı. Fiyatlarda yaşanan gerileme dikkat çekti. Yatırımcılar uzmanların yorumlarını araştırdı.Kuyumcu

FED yeni rotasını belirledi. Gram altını olan yatırımcıların dahi dikkat etmesi gerek. 1-2 gün içinde altında ralli başlıyor. Fiyatlar yoğun ilgi ile karşılanmaktadır. Uzmanların yorumları yakından takip edilmektedir.

Altın analistleri tarafından satışların artışı halinde ons altının 1.800 doların altına düşeceğini öngörülmektedir.

Avustralya ve Yeni Zelanda Bankacılık Grubu ANZ 2. çeyrekte FED'in şahin tutum sergilemesini beklediklerini dile getirdi.

Altın yükseliş hareketleri ardından sabit ve düşüş hareketinde bulunmaktadır.

Kısa vadeli ons altın risli 1.800 doların altına düşmesi olacaktır. Ons altınında yaşanan düşüş gram altında olumsuz yansıyacaktır. Ons altın 1800 altına inerse gram altında beraberinde 1100 TL altına doğru düşüş yaşayacaktır.

ABD'de yaşanan banka iflasları ardından bankalar FED'den 25 puanlık faiz artışı beklemektedirler.

FED'in bu ay faiz artırımı yönünde ilerlemeyeceği düşünülmektedir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN