Yengeçler aşkta kazanıyor Aslanlar köşeye sıkışıyor (Günlük burç yorumları 5 Aralık Pazar)

Yengeçler aşkta kazanıyor Aslanlar köşeye sıkışıyor (Günlük burç yorumları 5 Aralık Pazar)

Günlük burç yorumlarında 5 Aralık Pazar günü Aslanlar kendilerini köşeye sıkışmış hissedebilir ve bazı açıklamalar yapmak zorunda kalabilir. Yengeçlerin bu Pazar aşkta şansları yaver gidiyor. Partneri olan Akrepler bugün biraz dikkatli olmakta fayda var. İşte Koç, Kova, Başak, Terazi, Yay ve diğer burçların 5 Aralık Pazar gününe özel günlük burç yorumları...

Günlük burç yorumlarında 5 Aralık Pazar günü iki burcun aşk hayatında ilginç gelişmeler ve keyifli anlar yaşanacak. Yengeçler bu Pazar sizin gününüz, bugünün keyfini çıkarın. 'Tarafını seçmeyen ortada kalır' Yaylar bu söz size, çevrenizde yaşanan tartışmalarda herkesin tarafını tutmayı bırakın. Doğru ve haklı olana destek verin! Siz de vicdanen rahat olun. Adalet de yerini bulsun.

İşte 5 Aralık Pazar günü günlük burç yorumlarında öne çıkanlar...

burclars.jpeg

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Görünüşe göre hayatında olan bir şeyden çok şey öğrendin ve bunu daha fazla uygulamaya hazırsın.

Öte yandan, geleceğini görmediğiniz bir aile olayı sizi vurabilir. Oldukça duygusalsınız ve bunları elinizden kaçırırsanız bundan sonra yerinizi tutmanız oldukça zor olacaktır.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Mevcut eğilim, hayatınıza bazı tutkulu zamanlar getiriyor gibi görünüyor ve bu Pazar günü sizi tedirgin bir durumda tutacak olan da tam olarak bu.

Ne istediğinize çok odaklanıyorsunuz ve bunun çevrenizdekileri nasıl etkilediğiyle daha az ilgileniyorsunuz ve belki de bu eksiklikleri fark etmeye başlamak için iyi bir gün.

İKİZLER (22 Mayıs- 21 Haziran)

Bir aile tartışmasında belirli bir sonuç arıyorsun ama görünüşe göre geri adım atıyorsun.

Henüz gerçekleşmekte olan bazı değişikliklerden dolayı kendini avantajlı hissetmelisin. Hiç ummadığın bir yerde bir çözüm bulma şansın var ama elbette onu fark ettiğin anda aramaya başlaman gerekecek.

YENGEÇ (22 Haziran - 22 Temmuz)

Özellikle aşk hayatınız söz konusu olduğunda, tüm endişeleri bir kenara bırakıp sadece bunun üzerine gitmelisiniz. Görünüşe göre bu Pazar size mutlu olmak için bazı ilginç nedenler sunabilir.

Halihazırda bir ilişki içinde olan yerliler, sevdikleriyle beklenmedik kaliteli zaman geçirme şansına sahip olabilirler.

ASLAN (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Arkadaşlarınızdan biri sizin hakkınızda bir çeşit değişikliği fark etmiş olabilir ve bu Pazar yapmanız gereken bazı açıklamalar olabilir.

Kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz ama durum böyle değil. Bazı yerliler bunu çok kişisel alacaklar ve elbette bu durumdan kazanmaktan çok kaybedecekleri bir şey olacak. Koşullarınıza uymadığı için çok savunmacı olmayın.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bu Pazar günü davet edilebileceğiniz bazı kaliteli aktiviteler var ama görünüşe göre farklı bir düşünceniz var.

Belki de başkalarının senin hakkında ne düşüneceğinden biraz korktuğun için kendi başına olmak isteyebilirsin. Bu oldukça duygusal bir zaman ve büyük resmi göremeyebilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bu Pazar, arkadaş grubunuzdaki dinamik değişimlerle ilgili tavsiye almanız gerekebilir. Bu elbette sizi oldukça mutlu ediyor ama aynı zamanda omuzlarınıza büyük bir sorumluluk yüklüyor.

Bu durumla her şeyin ötesinde duygusal düzeyde nasıl başa çıkacağınız konusunda çok dikkatli olmanız gerekecek.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Kararlarınızda, özellikle de ilişkiniz söz konusu olduğunda, şimdiye kadar olduğundan çok daha açık olmanız gerekecek.

Bu Pazar, partnerinizin kafasını taleplerinizle karıştırmanız için oldukça büyük bir risk var ve artık sizden ne bekleyeceklerini bilemeyecekler. Bugün öğrendiğiniz bir ders gelecekte yapacaklarınızı yansıtacaktır.

YAY (23 Kasım - 21 Aralık)

Kendinizi olabildiğince tarafsız tutmak isteyebilirsiniz, özellikle evdeki tartışmalar söz konusu olduğunda, çünkü gerçekten herkesin tarafını tutmaya çalışıyorsunuz ama sonunda neredeyse herkesi kendinize karşı çeviriyorsunuz.

OĞLAK (22 Aralık - 20 Ocak)

Mevcut eğilim, hayatınızda olan şeyleri unutmaya veya bariz bir şekilde görmezden gelmeye yönelik bazı yatkınlıklarınızı ortaya çıkarıyor.

Bazı şeylerde çok ciddi olmalısın ama aynı zamanda sana uymayan hiçbir şeyi de göz ardı etmemelisin. Bu Pazar, aynı zamanda her türlü yaratıcı çaba için harika bir gün, özellikle de gününüzü partnerinizle birlikte geçiriyorsanız.

KOVA (21 Ocak - 18 Şubat)

Hayatınızda olan bazı şeyler birbirini tutmuyor ve ne yapmaya karar verdiğiniz konusunda çok dikkatli olmanız gerekecek.

Çok ciddi bir şey olmayabilir, ancak kısa vadeli sonuçlar buna bağlıdır ve gerekli dikkatle ilerlemelisiniz. Bazı yerliler aile üyelerine danışacak.

BALIK (19 Şubat-20 Mart)

Görünüşe göre, belki de onlara söylediklerinize saygı duymadıkları için, sevdiğiniz birine bazı kararlar empoze edilmelidir.

Özellikle o kişiyle durum hakkında yüzleşmeye çalışıyorsanız, oldukça hararetli bir gün olacak. Akşama doğru, bir tür süslü etkinliğe katılma şansınız olabilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN