Yılın konut kampanyası geldi! Resmen tarih verdiler: 15 yıl vade, düşük faiz herkesi ev sahibi yapacak!

Yılın konut kampanyası geldi! Resmen tarih verdiler: 15 yıl vade, düşük faiz herkesi ev sahibi yapacak!

Orta gelirli vatandaşların yüzünü güldürecek haber geldi. Devlet tarafından konut kredisi verilecek. 15 yıl vadeli olacak bu krediyi Hazine ve Çevre, Şehircilik Bakanlığı'nın yürütmesi ile birlikte gerçekleştirilecek.

Yılın konut kampanyası geldi! Resmen tarih verdiler: 15 yıl vade, düşük faiz herkesi ev sahibi yapacak! Hazine Bakanlığı ve Çevre, Şehircilik Bakanlığı'nın ortak yürüttüğü proje kapsamında düşük faizli, orta gelirli vatandaşa konut kredisi verilecek. 15 yıl süreli olacak vadeli konut kredisinin detayları çarşamba günü açıklanacak. Yapılan açıklamada, orta gelirli vatandaşlara düşük faizli konut kredisi sağlanarak ev sahibi olmaları sağlanacak. Devreye kamu bankaları girecek. İşte detaylar...

para

PROJE TAMAMLANDI. YARIN HERKES EKRAN BAŞINA

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın yürüttükleri proje kapsamında orta gelirli vatandaşa konut kredisi verilerek ev sahibi olması sağlanacak. Projenin detayları tamamlandı. Açıklama yarın 10:00 da yapılacak. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Çevre, Şehircilik, İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ankara'da proje ile ilgili açıklama yapacaklar. Kamu Bankalarının devreye girmesi ile birlikte, orta gelirli vatandaş düşük faizle, 15 yıl vadeli kredi imkanıyla ev sahibi olabilecek.

para

Açıklama çarşamba günü saat 10:00 da olacak. Konut kredisinin faizlerine ilişkin düzenleme yoluna gittiklerini de geçen günlerde açıklayan bakan Kurum, evi olmayan vatandaşlar için faiz uygulamasının farklı olacağını, onlara pozitif ayrımcılık yapılarak düşük faizlerin uygulanacağını söylemişti. Herkesin ev sahibi yapılacağı söylenilen projede tüm detaylar yarın açıklanacak. Takipte kalın.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN