Yüzük takma şekliniz karakterinizi ortaya çıkarıyor! Yüzük takma şekline göre kişilik analizi yapan test

Yüzük takma şekliniz karakterinizi ortaya çıkarıyor! Yüzük takma şekline göre kişilik analizi yapan test

Son zamanlarda, yüzük takma şekli insanların kişiliğini yansıttığına dair birçok iddia ortaya atıldı. Bazı insanlar, yüzük takma şeklinin belirli kişilik özellikleriyle ilişkili olduğunu düşünüyor. Peki, gerçekten öyle mi?

Çoğumuz takıları, özellikle de parmaklarımızdaki yüzükleri severiz. Kendi kalite ve özelliklerine sahip farklı değerli taşlarla süslenmiş gümüş, altın, platin gibi saf metallerden yapılabilirler. Ama yüzüğünüzü nereye taktığınızın, hangi parmağa taktığınızın kişiliğiniz hakkında çok şey anlattığını biliyor muydunuz? Lider ya da takipçi, yumuşak kalpli ya da baskın bir kişi olabilirsiniz, bu tamamen yüzüğünüzü hangi parmağa taktığınıza bağlıdır! Yüzük pozisyonunuzun sizin hakkınızda ne söylediğini öğrenin.

ruyada-parmaginda-yuzuk-gormek-ne-anlama-gelir1.jpg

YÜZÜK TAKMA ŞEKLİNİZ KARAKTERİNİZİ ORTAYA ÇIKARIYOR! YÜZÜK TAKMA ŞEKLİNE GÖRE KİŞİLİK ANALİZİ YAPAN TEST

Aktif elinize (sağ veya sol el olabilir) baş parmağa yüzük takmak, hırslı olduğunuzu gösterir. Pasif elinizin baş parmağına takarsanız, iç çatışmayı sembolize eder. El falına göre, başparmağınızdaki bir yüzük irade ve kendini kanıtlamayı gösterir.

Birisi işaret parmağına yüzük takarsa, aktif ele takılırsa benlik saygısını, güveni ve liderlik özelliklerini yansıtır. Yüzüğün pasif elin işaret parmağına takılması, kişinin liderliği kabul ettiği anlamına gelir. El falına göre, işaret parmağı liderliği ve hırsı sembolize eder.

Orta parmak tamamen sorumluluk, güzellik ve kişisel analiz ile ilgilidir. Çoğu insan orta parmağa yüzük takmaz. Ama birinin iki elinde de birer tane varsa, bu sorumluluk göstergesidir. Aile reislerinin orta parmaklarına yüzük takmalarının bir nedeni de budur.

Yüzük parmağı aşk, ilişkiler ve hatta yaratıcılıkla ilgilidir, bu da çiftlerin bu parmağa alyans takmalarının en büyük nedenlerinden biridir. Bu parmak ay ve romantizm ile ilişkilidir.

Bir değerli taşın gerekliliği olmadıkça, serçe parmağın veya küçük parmağın üzerinde nadiren bir yüzük bulunur. Orada biri yüzük takıyorsa, bu tamamen kişinin mesleki statüsü ile ilgilidir. Küçük parmağın sezgi, iletişim ve zeka anlamına gelen Merkür tarafından kontrol edildiği söylenir.

Sonuç olarak, yüzük takma şekli insanların kişiliği hakkında bazı ipuçları verebilir, ancak bu iddia kesin olarak kanıtlanmamıştır. Bu nedenle, kişinin yüzük takma şekline dayanarak kesin yargılar vermek doğru olmayabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN