HDP'den DEVA Partisi'ne ziyaret

HDP'den DEVA Partisi'ne ziyaret

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ve beraberindeki heyet, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile görüştü. Bir saat süren görüşmenin ardından Babacan, sorunların meşru ve demokratik siyaset zemininde çözülmesi gerektiğini söyledi.

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ve beraberindeki heyet, DEVA Partisi'ni ziyaret etti. Buldan ve beraberindeki heyet, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile görüştü.

Ekonomik, sosyal, hukuki ve siyasi sorunların ele alındığı görüşme yaklaşık bir saat sürdü.

'MEŞRU VE DEMOKRATİK SİYASET' VURGUSU

Temel hak ve özgürlüklerin korunmasının ve hukukun üstünlüğünün temel bir ilke olduğunu vurgulayan Babacan, sorunların meşru ve demokratik siyaset zemininde çözülmesi gerektiğinin altını çizdi.

HDP: KAYYIM GASPLARI KONUŞULDU

Görüşmenin ardından HDP'den de yapılan açıklamada "Eş Genel Başkanımız Pervin Buldan başkanlığındaki heyetimiz, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ı DEVA Partisi Genel Merkezinde ziyaret etti. Görüşmede ağırlıklı olarak yeni anayasa tartışmaları ve kayyım gaspları konuşuldu" ifadeleri kullanıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN