Mithat Sancar: Biz HDP'yi çözümün partisi olarak görüyoruz

Mithat Sancar: Biz HDP'yi çözümün partisi olarak görüyoruz

Partisinin Hakkari İl Kongresi'nde konuşan HDP Eş Genel Başkanı Sancar, HDP'nin kapatılması tartışmalarına sert çıkarak "Ne kapatması? Biz HDP'yi çözümün partisi olarak görüyoruz" dedi.

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, Merzan Mahallesi'ndeki bir düğün salonunda düzenlenen partisinin il kongresinde yaptığı konuşmada, "Herkes için Adalet" kampanyası başlattıklarını anımsattı. HDP olarak bütün kesimler için adalet istediklerini ve bu yolda ilerlemenin kolay olmadığını ifade eden Sancar, bu yürüyüşün eninde sonunda başarıya ulaşacağını söyledi.

'BİZ HDP'Yİ ÇÖZÜMÜN PARTİSİ OLARAK GÖRÜYORUZ'

"Kapatmadan söz ediyorlar. Ne kapatması? HDP bu ülkeyi yönetmeye taliptir. Biz bu ülkeyi yöneteceğiz, hep birlikte yöneteceğiz." diyen Sancar, şunları kaydetti:

"Bu yolda büyüyerek ilerliyoruz. HDP bu ülkede adaleti, demokrasiyi ve barışı getirmek için elinden gelen her şeyi yapacaktır ve mutlaka bu yolu başarıyla yürüyecektir. Biz HDP'yi çözümün partisi olarak görüyoruz. En başta Kürt sorununda demokratik çözümün partisiyiz biz. HDP çözümün, geleceğin partisidir. Herkes demokratik çözüm için sorumluluk almalı. Bu ülkenin bütün iyi insanları, bütün demokrasi güçleri, muhalefet partileri demokratik çözüm için mutlaka sorumluluk almalı."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN