Her IŞİD’linin üzerinde canlı bomba yeleği

Her IŞİD’linin üzerinde canlı bomba yeleği

TSK’nın göğüs göğüse çarpıştığı terör örgütü IŞİD’e ilişkin çarpıcı bilgiyi askeri kaynaklar verdi: Her bir terörist üzerinde canlı bomba yeleği taşıyor.

HİLAL ÖZTÜRK

TSK’nın Fırat Kalkanı harekatında karşı karşıya olduğu terör örgütü IŞİD’in hiçbir insani duygu  taşımayan bir yapı olduğunu belirten askeri kaynaklar, bölgedeki koşullarla ilgili de şunları anlattı: Her bir terörist üzerinde canlı bomba yeleği taşıyor.

Vahşice öldürmeye veya ölmeye odaklı insanlardan söz ediyoruz. Şehrin her yanı sokak sokak bubi tuzaklarıyla bombalarla döşenmiş. Yüzlerce bombalı araç sokaklarda dolaşıyor. Teröristlerin araçları vuruluyor içinden çıkanlar üzerlerindeki bombaları askerlerimizin arasında patlama çabasına giriyor. Zorlu ifadesi bu bölge için hafif kalıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN