Hırvatistan'da şiddetli deprem

Hırvatistan'da şiddetli deprem

Hırvatistan'ın başkenti Zagreb yakınlarında 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde can kaybı olup olmadığı henüz bilinmiyor.

Hırvatistan'ın başkenti Zagreb yakınlarında 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Dün arka arkaya depremlerle sarsılan Hırvatistan’da bugün yine bir deprem yaşandı. Ülkenin başkenti Zagreb’te 6.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Almanya’nın önde gelen kurumlarından GFZ, depremin 6.4 büyüklüğünde olduğunu duyururken depremin yüzeyin 10 kilometre derinliğinde meydana geldiğini aktardı.

Ülkede dün yaşanan depremlerde herhangi bir hasar meydana gelmezken bugünkü depremin yarattığı hasar ile ilgili bir açıklama henüz yapılmadı.

ÇEVRE ÜLKELERDEN DE HİSSEDİLDİ

Deprem, Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'in yanı sıra bölge ülkeleri Bosna Hersek, Sırbistan ve Slovenya'da da hissedildi. 6,4 büyüklüğündeki depremin ardından 4 büyüklüğünde iki artçı sarsıntının daha yaşandığı bildirildi.

Bu arada, Petrinja'da dün art arda 5 büyüklüğünde iki deprem meydana gelmiş, bu depremler binalarda hasara yol açmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN