Hollanda'da terör saldırısı şüphesi ile tren garı boşaltıldı

Hollanda'da terör saldırısı şüphesi ile tren garı boşaltıldı

Hollanda'nın Schiphol Havalimanı yakınındaki Hoofddorp tren garı, saldırı şüphesi nedeniyle boşaltıldı.

Hollanda'nın Schiphol Havalimanı yakınındaki Hoofddorp tren garı, saldırı şüphesi nedeniyle boşaltıldı. Garın çevresinde geniş güvenlik önlemleri alan polis, Brüksel’den gelen bir trende ihbar üzerine arama yapıldığını duyurdu. Boşaltılan gara otobüslerin girmesine de izin verilmiyor.
 
 Bu arada Amsterdam merkez ve Schiphol Havalimanı tren garlarındaki bazı peronların da şüpheli paketlerin bulunması üzerine ulaşıma kapatıldığı belirtildi. Brüksel’deki saldırılar üzerine düzenlenen olağanüstü güvenlik toplantısı sonrası açıklamada bulunan Başbakan Mart Rutte, Hollandalılara acil olmadıkça Belçika'ya gitmemeleri çağrısında bulundu. Ülkenin sınır bölgelerinde bulunan Roosendaal, Breda ve Arnhem kentlerinde ek güvenlik önlemlerinin alındığına işaret eden Rutte, “Brüksel kalbinden vuruldu, Belçika kalbinden vuruldu, Avrupa kalbinden vuruldu” diye konuştu.
 
 
LAHEY/AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN