Hrant Dink'in önünde katledildiği binanın duvarında güvercinler uçuyor

Kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni olduğu Agos gazetesi önünde, 2007 yılında uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden Hrant Dink'in katledildiği Sebat Apartmanı'na projeksiyonla güvercinler ve Dink'in görüntüsü yansıtıldı.

Agos gazetesinin kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink, katledilişinin 14'üncü yılında çeşitli etkinliklerle anılırken, gazetenin eski ofisinin bulunduğu Şişli’deki Sebat Apartmanı’na projeksiyonla güvercin ve Hrant Dink'in görüntüsü yansıtıldı.

Projeksiyon gösterisi, 19 Ocak akşam saatlerine kadar devam edecek.

Hrant Dink Vakfı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Bu akşamdan itibaren 19 Ocak'a kadar saat 18.00 sonrası İstanbul, Sebat Apartmanı'na güvercinler eşlik ediyor" ifadeleri kullanıldı. 

 

 

BU SENEKİ ANMA ONLINE DÜZENLENECEK

Öte yandan, Hrant Dink anısına her yıl düzenlenen anma töreni bu yıl salgından dolayı çevrimiçi ortamda gerçekleştirilecek. Dünyanın her yerinden Hrant’ın Arkadaşları, 19 Ocak Salı günü saat 14.45’te www.hranticinadaleticin.org adresinde buluşacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN