İBB'den kuraklık tedbiri: Vatandaşa ücretsiz dağıtılacak

İBB'den kuraklık tedbiri: Vatandaşa ücretsiz dağıtılacak

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kuraklık nedeniyle İSKİ'nin vatandaşlara ücretsiz musluk aparatı dağıtacağını açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kentte yaşanan kuraklık nedeniyle su tasarrufu sağlamak için İSKİ tarafından ücretsiz musluk aparatı dağıtılacağını söyledi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Twitter'dan yaptığı bilgilendirmeyle İstanbul'da gündeme gelen kuraklığa karşı musluklara su aparatı takılmasını önerdi.

ÜCRETSİZ MUSLUK APARATI DAĞITILACAK

İSKi tarafından evde su tasarrufu sağlanması için ücretsiz musluk aparatı dağıtılacağını açıklayan İmamoğlu şu ifadeleri kullandı:

"Bu aparatla ciddi bir su tasarrufu sağlayabiliriz. Bildiğiniz gibi kurak bir mevsim yaşıyoruz, şehrimizin azalan su kaynaklarını çok özenli kullanmak zorundayız. İSKİ evde su tasarrufu sağlanması için ücretsiz musluk aparatı dağıtmaya başlıyor. Lütfen kullanalım, kullandırtalım."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN